Tällaista tuhoa tulipalo teki Jari Sarasvuon kodissa

Helsingin piispa ja Jari Sarasvuo puhuvat kaksoisstandardeista poliitikkojen menneisyyden käsittelyssä 2:00
Katso videolta: Helsingin piispa ja Jari Sarasvuo puhuvat kaksoisstandardeista poliitikkojen menneisyyden käsittelyssä

Jari Sarasvuon Kauniaisten kodissa syttyi tulipalo tiistai-iltana.

Liikemies Jari Sarasvuo  kommentoi viestipalvelu X:ssä (entinen Twitter) Kauniaisissa sijaitsevassa kotitalossaan 2. tammikuuta syttynyttä tulipaloa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kuka ikinä vastasi 112-puheluumme eilen illalla 18:48, täydet pisteet ja syvimmät kiitoksemme. Juma, että oli ammattimaista, rauhallista ja turvallisuutta lisäävää palvelua! Ensin kaikki ihmiset ulos -20 pakkaseen, sen jälkeen mietitään muita juttuja. Palokunta paikalla 5 min, Sarasvuo kirjoittaa päivityksessään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sarasvuo jakoi myöhemmin tilillään videon talonsa sisältä. Videosta käy ilmi, millaista tuhoa palo teki perheen kodissa. 

– Syvin kiitoksemme ja kunnioituksemme palomestari Riku Rantalalle ja koko fantastiselle pelastuslaitoksen tiimille kahden VPK:n jengi mukaan lukien. Olitte turvaamassa ja tukemassa perhettämme myöhää yötä myöden, kun kotimme syttyi tuleen illalla, hän kirjoittaa. 

– Tällaista elämää suojelevaa peruspalvelua ei tule tärvellä leikkauksin. Sote meni reisille, sorit siitä meille kaikille, mutta älkää helvetissä heikentäkö tällaista toimintaa. Yhteisiä resursseja ei voi käyttää peruspalveluja paremmin, Sarasvuo jatkaa. 

Länsi-Uudenmaan pelastuslaiton kertoi tiistai-iltana X:ssä Kauniaisissa sijaitsevan ison omakotitalon yläpohjan syttyneen tuleen. 

Päivityksen mukaan palo sai alkunsa valaisimesta ja asukas oli hoitanut alkusammutusta jauheella. Tilanteessa ei käynyt henkilövahinkoja. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juttua muokattu 11:50: Lisätty Jari Sarasvuon julkaisema video talon sisältä. 

Lue myös:

    Uusimmat