Jari Sarasvuo paljastaa saaneensa somekommentteja, joissa hänet yhdistettiin Putouksen sketsihahmoon: "Se on parempi kuin minä"

6:25
Jari Sarasvuo vieraili Hannu Gandhin finaalishow'ssa

Jari Sarasvuo kertoi saaneensa someseuraajiltaan Hannu Gandhi -aiheisia viestejä jo Putous-kauden alussa.

Putouksen 14. tuotantokausi huipentui viime lauantaina finaalilähetykseen, jossa vieraili yksi jos toinenkin julkisuudesta tuttu henkilö.

Yksi illan vieraista oli muun muassa liikemiehenä, mediaesiintyjänä ja Trainers’ House -valmennusyhtiön perustajana tunnettu Jari Sarasvuo, joka esiintyi Vuoden sketsihahmokilpailussa hopeamitalistiksi kruunatun Hannu Gandhin osiossa.

Sarasvuo saapui esiintymislavalle Tähtien Sota -elokuvan tunnusmusiikin säestämänä ja sai jopa suuren Hannu Gandhin nöyrtymään. Sketsissä kerrottiin, että Sarasvuo kuuluu elämäntaito-opettajien tähtien väliseen ritarikuntaan yhdessä Aapo Orasen esittämän "Esa Saarinen" -kyborgin kanssa.

Sarasvuo kertoi ennen lähetystä MTV Uutisille, että Hannu Gandhin osiossa esiintyminen oli hänelle suuri kunnia. Hän paljasti saaneensa Putous-kauden alussa viestejä, joissa hänet yhdistettiin nimenomaan Hannuun.

– Silloin kun Hannu Gandhi esiteltiin, niin sain aika paljon viestejä somessa, että "Jari, tsekkaa Hannu Gandhi, se on kuin jäljitelmä sinusta". Sanoin, että ei, kun se on parempi kuin minä, Sarasvuo kertoi.

Sarasvuo kertoikin seuranneensa tämän jälkeen perheensä kanssa Hannu Gandhin kymmenviikkoista Putous-matkaa. Hän sanoi olleensa ikionnellinen, kun Hannu Gandhia esittävä Aku Sipola lähestyi häntä viestitse ja pyysi tätä tekemään roolin ohjelman finaalilähetyksessä.

– Hienoa, että tuotanto luottaa minuun. Minulla on 12 repliikkiä, hän nauroi ja lisäsi, että aikaisempien Putous-vierailujensa aikana hänellä on ollut vain yksi repliikki.

Katso yllä olevalta videolta, miksi "Jar-Jar Sarasvuo" saapui tapaamaan Hannua, ja miksi hänellä oli hahmon puku mukanaan.

Löydät Putous-jaksot mtv-palvelusta 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja