Anssi Kela paljastaa kieltäytyneensä aiemmin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta – paljastaa nyt syyn

Anssi Kela ei halua tuoda perhettään edelleenkään julkisuuteen. 

Torstain (3.12.) Yökylässä Maria Veitola -ohjelman päätösjaksossa oven suomalaisille televisionkatsojille aukaisee muusikko Anssi Kela, joka on pitänyt toistakymmentä vuotta kestäneen uransa aikana yksityisyyden harsoa yllään. 

Kela kertoo nyt tuoreessa Instagram-päivityksessään, kuinka hänestä on tullut tietyissä asioissa avoimempi, kun hän aikaisemmin puolusti yksityisyyttään vetäytymällä "siilipuolustukseen"

Sen myötä hän suostui mukaan Maria Veitolan luotsaamaan ohjelmaankin mukaan. 

– Vielä joitakin vuosia sitten olisin kieltäytynyt ohjelmasta — ja itse asiassa kieltäydyinkin. Nyt kuitenkin tuntui siltä, että tämähän voisi olla kivaa. Tykkään Mariasta. Oli hauskaa kutsua hänet kylään ja viettää pari päivää yhdessä, Kela kirjoittaa. 

Kela kuitenkin korostaa, että vetää edelleen tietyt rajat. 

– Perhettäni ei nähdä ruudussa, he lähtivät kuvausten ajaksi evakkoon. Parisuhdehaastatteluihin on jatkossakin turha kysellä. Omaa elämääni voin raottaa, mutta ei ole minun asiani tehdä sitä muidenkin puolesta.

Kela paljastaa myös ohjelman kuvauksista hetken, kun hän meni puihin. 

– Yksityisen ja julkisen välinen rintamalinja elää jatkuvasti. Se näkyy myös illan ohjelmassa. Kun Maria kysyi jotain lapsistani, menin hetkellisesti täysin puihin. En tiennyt, mitä haluaisin aiheesta kameroiden käydessä sanoa, hämmennykseni välittyy varmasti myös katsojille. Lopulta vastasin jotain, mikä ei varsinaisesti vastannut kysymykseen.

Kela korostaa, että hänellä oli Veitolan kanssa kuitenkin kivaa. 

– Toivottavasti sekin välittyy. Teimme esimerkiksi merkittävän vegenakkitestin, josta opimme yllättävän vähän.

Yökylässä Maria Veitola torstaina klo 21 MTV3-kanavalla! Kauden päätösjakso.

Lue myös:

    Uusimmat