Mainos

Sarahin raskaustesti näytti positiivista – "vauva" olikin syöpä: "Olin niin varma, että olin raskaana"

Sarah Cocchiara iloitsi raskaudestaan, kunnes selvisi että sikiön sijaan hänen kohdussaan kasvaa syöpäkasvain.

Kun newyorkilaisen Sarah Cocchiaran, 31, raskaustestiin ilmestyi kaksi viivaa positiivisen tuloksen merkiksi, hän oli innoissaan. Hänen Madison-tyttärelleen olisi syntymässä pikkusisko tai -veli.

Ultraäänitutkimuksissa kuitenkin paljastui, että Cocchiara ei ollutkaan raskaana. Tarkemmissa tutkimuksissa hänen kohdustaan löytyi valtava syöpäkasvain.

– En voinut uskoa sitä aluksi, olin niin varma, että olin raskaana taas, enkä olisi mitenkään arvannut, että se olisikin syöpä, nainen kertoi The Sunille.

Cocchiara kertoo myös, että kaikki oireet vastasivat ensimmäisen raskauden oireita; kuukautiset olivat jääneet pois, rinnat olivat arat ja hän oli ärtynyt ja nälkäinen jatkuvasti.

Kasvain oli saanut alkunsa Cocchiaran esikoisen syntymän jälkeen. Se oli ehtinyt kasvaa jo greipin kokoiseksi, joten se oli poistettava välittömästi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kasvaimen poiston jälkeen Cocchriana kävi läpi 12 viikon kemoterapiajakson, jonka jälkeen alkoi toipuminen. Vuoden kuluttua kasvaimen poistamisesta hän oli selättänyt syövän kokonaan.

Kasvain oli alkanut erittää hormoneja, jotka saivat raskaustestissä aikaan positiivisen tuloksen. Ilman raskaustestiä kasvainta ei oltaisi huomattu ajoissa, ja syöpä olisi voinut levitä keuhkoihin.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.