Sara Sieppi viettää tänä vuonna erilaisen joulun – lensi Namibian auringon alle

Sara Sieppi nauttii tänä vuonna joulusta kaukana Suomesta.

Somevaikuttajana työskentelevä Sara Sieppi tunnetaan jouluihmisenä, mutta tänä vuonna hän ei vietä sitä lumikinosten keskellä talvisessa Suomessa. Sieppi julkaisi Instagram-tilillään kuvan lentokoneesta ja paljasti lähteneensä lomalle juuri ennen joulun pyhiä.

– Joulu on kuulemma tunne, ja se tulee mukana sinne, minne menenkin. Kiitos sinä ihana seuraaja, et tiedäkään kuinka paljon tää viesti merkitsi mulle! Kohti erilaista joulua ja LOMAA, Sieppi kirjoitti kuvaan.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myöhemmin Sieppi paljasti, että matkakohteeksi valikoitui Namibia. Hän julkaisikin lomakohteesta useampia kuvia someseuraajien iloksi.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sieppi on työllistynyt hyvin missivuosien jälkeen. Hänen vuoden 2021 ansiotulonsa olivat 156 791 euroa ja pääomatuloja kertyi 4567 euroa.

Instagram-tilillään, kuinka hän on saanut negatiivisia viestejä liittyen hänen yrittäjyyteensä ja tuloihinsa.

– Hetken hengittelin veropäivänä tulleita viestejä ja ajattelin, että enpä ota kantaa, mutta sitten taas samaan aikaan mietin, että miksi hiljentyisin niin tärkeästä aiheesta, hän aloittaa.

Kaunotar pohtii tekstissään, miksi niin monen on vaikea hyväksyä, että kauniiden kasvojen takana voikin olla määrätietoinen yrittäjä, joka ymmärtää brändäystä ja markkinointia.

Lue myös:

    Uusimmat