Sara Sieppi avautuu yrittäjyydestään ja täräyttää kritisoijille: "Menestyvä nainen ei tulisi olla kirosana"

Sara Sieppi avautuu vaikeuksistaan:"On ollut kaikki sydänviat, burn outit ja univaikeudet" 1:08
Katso videolta, kuinka Sara Sieppi avautui vaikeuksistaan Olen julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman kuvauksissa!

Sara Sieppi avautuu somessa yrittäjyydestä.

Yrittäjä, somevaikuttaja ja malli Sara Sieppi avautuu Instagramissaan, kuinka hän on saanut negatiivisia viestejä liittyen hänen yrittäjyyteensä ja tuloihinsa.

– Hetken hengittelin veropäivänä tulleita viestejä ja ajattelin, että enpä ota kantaa, mutta sitten taas samaan aikaan mietin, että miksi hiljentyisin niin tärkeästä aiheesta, hän aloittaa.

Kaunotar pohtii tekstissään, miksi niin monen on vaikea hyväksyä, että kauniiden kasvojen takana voikin olla määrätietoinen yrittäjä, joka ymmärtää brändäystä ja markkinointia.

– Se, että seuraajistani suurin osa on esimerkiksi naisia ja teen välillä heille alusvaateyhteistöitä, ei tee musta tyhjäpäätä, tyrkkyä tai bimboa, hän kirjoittaa.

Sieppi muistuttaa kritisoijilleen, että on hyvin tärkeää osata kohdistaa markkinointi oikeanlaiselle kohderyhmälle ja lisää, että vaikuttajamarkkinoinnissa liikkuu suuria summia ja se mainosarvo, jonka yritys saa somevaikuttajan kautta saattaa olla todella suuri.

– Olen tosi monta kertaa sanonut ja sanon edelleen, että jos tämä on helppoa ja vaivatonta, niin tee sinä itse perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin, Sieppi täräyttää.

– En ajatellut siis vieläkään pukea päälle kunnolla tai mennä oikeisiin töihin. Menestyvä nainen ei tulisi olla kirosana, hän lopettaa napakasti.

Siepin avautuminen on kerännyt paljon kannustavia kommentteja

– Teet huikeaa duunia, yksi kirjoittaa.

– Olet onnesi ansainnut ja haukkujille voit näyttää keskisormea, toinen kommentoi.

– Hyvin sä vedät ja olet menestyksesi ansainnut, kolmas komppaa.

Vuonna 2021 Sieppi sai ansiotuloja yhteensä 156 791 euroa, ja pääomatuloja 4567 euroa. Jäännösveroa ex-missi joutui maksamaan 3729 euron verran.


Lue myös:

    Uusimmat