Sara Sieppi sai palauteryöpyn, kun puhui rahasta – somessa sataa kannustusta: "Sun ei tarvi selitellä sun omaa elämää"

Sara Sieppi avautuu vaikeuksistaan:"On ollut kaikki sydänviat, burn outit ja univaikeudet" 1:08
Sara Sieppi avautui vaikeuksistaan: "On ollut kaikki sydänviat, burn outit ja univaikeudet"

Sara Sieppi päätti ottaa kantaa, kun hänelle tuli palautetta puhuttuaan rahasta.

Somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi antoi jonkun aikaa sitten Me naiset -lehdelle haastattelun, jossa kertoi rahankäytöstään. Lehden mukaan Sieppi käyttää esimerkkiviikollaan 2 827, 79 euroa.

Sieppi kertoo käyttävänsä mieluusti rahaa palveluihin ja ulkoistettuihin palveluihin. Ruuat hän tilaa netistä, jonka lisäksi hän maksaa siivouskuluista. Rahaa palaa myös autoiluun sekä säännöllisiin ripsi- ja kynsihuoltoihin.

Lehden julkaisun jälkeen Siepille tuli paljon viestejä ja kauhisteluja, joihin hän ottaa nyt kantaa Instagram-tilillään.

– En oo suunapäänä mielelläni puhumassa rahasta, mut jos mä oisin 19-vuotiaana elämä hukassa nähnyt jutun mimmistä, joka on nollasta luonut itselleen kivan uran, niin oisin mä sillee et okei, elämässä mahdottomalta kuulostava juttu voikin olla mahdollista. Kelasin sitä ja suostuin juttuun.

Sieppi kirjoittaa, kuinka häneen ei koskaan hirveästi uskottu ja hän sai olla aina vastaamassa, miksi ei mene opiskelemaan.

– En yksinkertaisesti löytänyt sieltä mieluista ammattia mulle. Mua kiinnosti aivan muut asiat ja onneksi uskalsin olla vapaa.

– Musta tuntuis hölmöltä jotenkin piilotella, et nyt saan nauttia sellaisesta elämästä, josta en oo ees uskaltanut haaveilla ja nyt oonkin sen työlläni itselleni mahdollistanut. Se voi ärsyttää tosi monia, niinku mun naamakin on vuosia ärsyttänyt tosi monia.

Sieppi korostaa kirjoituksessaan, että asiat eivät ole tapahtuneet hetkessä ja hän tekee töitä edelleen.

– Mut onneks näin kymmenen vuoden jälkeen oon myös ymmärtänyt, että elämään saa kuulua muutakin. Nyt osaan myös hengähtää ja nauttia työn tuloksista. Eli käykää kouluja, muuten tähän ei ois menny kymmentä vuotta!

Siepin julkaisun yhteyteen on tullut valtava määrä kannustavia kommentteja.

– Sä oot huikee. Tehkää perässä, Jutta Larm kirjoittaa.

– Nauti, oot sen todellakin ansainnut.

– Sun ei tarvi selitellä sun omaa elämää ja valintoja. Sää oot sää on vain yks Sara Sieppi ja muita ei tarvita.Go Girl.

Sara Sieppi maskeerattiin tunnistamattomaksi – hämmensi asiakkaita piilokamerassa. Katso hulvaton video:


Lue myös:

    Uusimmat