Me Naiset: Sara Siepin viikkobudjetti on lähes 3000 euroa: "Olen menestynyt, saan nyt nauttia elämästä"

Kyösti Mäkimattila kertoo elämänohjeita – Sara Sieppi komppaa:"Miehet ovat sikoja!" 1:34
Sara Sieppi kommentoi Kyösti Mäkimattilan elämänohjeita: "Miehet ovat sikoja".

Sieppi haluaa nauttia työnsä hedelmistä sen kummemmin hintalappua vilkaisematta.

Yrittäjä Sara Sieppi paljastaa tuoreessa Me Naiset -haastattelussa mittavan viikkobudjettinsa. Lehden mukaan Sieppi käyttää esimerkkiviikollaan 2 827, 79 euroa. 

Sieppi kertoo käyttävänsä mieluusti rahaa palveluihin ja ulkoistettuihin palveluihin. Ruuat hän tilaa netistä, jonka lisäksi hän maksaa siivouskuluista. Rahaa palaa myös autoiluun sekä säännöllisiin ripsi- ja kynsihuoltoihin.

– Olen menestynyt siinä, mitä teen ja saan nyt nauttia elämästä, jonka olen työlläni itselleni mahdollistanut, Sieppi kertoo.

Sieppi hankki hiljattain toisen omistusasuntonsa, 80-neliöisen arvokaksion Etelä-Helsingistä. Alue on tunnettu korkeista neliöhinnoistaan, jotka lähentelevät 10 000 euroa. Vielä ensimmäisen asunnon kohdalla ostopäätös ei tuntunut saavutukselta.

Samalla hän kertoo saavansa arvosteluista kaupallisella alalla työskentelystään. 

– Saan arvostelua siitä, että työkseni mainostan tuotteita ja kannustan näin ihmisiä kuluttamaan. En häpeile sitä, että työskentelen kaupallisella alalla, mutta ymmärrän heitäkin, jotka eivät arvosta sitä ollenkaan.

– Siinä kuitenkin näen ristiriidan, kun sama ihminen paheksuu shoppailuani ja käyttää sitten sivultani saamansa alekoodin ostoksiinsa.

Lue myös:

    Uusimmat