Sara Sieppi teki yllättävän paljastuksen – lenkkimusiikkina soi ex-rakkaan hittibiisit: "Vaikka kaikesta huolimatta…"

Sara Sieppi paljastaa, miksi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta 7:42
Sara Sieppi paljastaa, miksi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta - katso video.

Sara Sieppi ja Roope Salminen erosivat pari vuotta sitten.

Missikaunotar Sara Sieppi on urheillut aktiivisesti koronakriisin aikana. Kaunotar on sosiaalisen median perusteella lenkkeillyt viimeiset kaksi viikkoa kävellen, sillä pitkät juoksulenkit kostautuivat jalkakipuina.

Eilen illalla Sieppi päätti tehdä juoksulenkin tauon jälkeen. Hän kertoo Instagramin tarinat-osiossa, että lopulta hän juoksikin yhdeksän kilometriä ja kuulokkeissa soi Kaija K, Gasellit ja Roope Salminen ja koirat.

Sieppi seurusteli Roope Salmisen kanssa, mutta pariskunta erosi kaksi vuotta sitten syksyllä useamman vuoden seurustelun jälkeen.

– Vaikka kaikesta huolimatta, tapahtui mitä tapahtui, mä tykkään niiden musiikista. Niihin liittyy niin hyviä muistoja, mun ystävien kanssa on käyty keikoilla sen verran, Sieppi kertoo.

– Miksi edes kerroin tuon, ehkä sen olisi voinut pitää itsellään. Tämä korona on tehnyt vähän avoimemmaksi, Sieppi jatkaa naureskellen.

Sara Sieppi on viihtynyt eron jälkeen sinkkuna. Sen sijaan Roope Salminen asuu avoliitossa näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa ja heille syntyi esikoislapsi huhtikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat