Sara Sieppi esitti lukijoilleen viattoman kysymyksen Instagramissa – raju palaute sai missikaunottaren häkeltymään täysin

Vieraana Sara Sieppi 6:32
Sara Sieppi murtui kyyneliin Vappu ja Marja Livessä maaliskuussa 2019

Missikaunotar Sara Sieppi hämmästyi, kun hän joutui selittelemään tuohtuneille seuraajilleen sitä, miksi hän avaa joulukalenteria maaliskuussa.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi julkaisi sunnuntaina Instagramin Stories-osiossa päivityksen, jossa hän availi viime vuoden joulukalenterin luukkuja.

Päivityksen yhteydessä Sieppi esitti 173 000 seuraajalleen kysymyksen, millaista sisältöä he toivovat, kun maailmalla on meneillään poikkeuksellinen tilanne koronaviruksen suhteen.

Sieppi palasi myöhemmin päivittämään tarinoitaan ja kertoi häkeltyneensä siitä, kuinka joulukalenterin avaaminen meni osalla seuraajista tunteisiin.

–Avasin joulukalenteria maaliskuussa, ja se oli tosi monelle sellainen juttu, joka meni tunteisiin, Sieppi hämmästelee ja antaa esimerkkejä seuraajilta tulleista kiukkuisista kommenteista:

– En arvosta lahjoja, joita saan, mua ei kiinnosta tuotteet ollenkaan, miksi en anna niitä seuraajille, jotka olisivat niistä otettuja... Julkaisin siis muutaman sekunnin klipin. Mistä te tiedätte, mitä teen niille tuotteille, miten tutkin niitä täällä kotona ja kenelle tulen ne antamaan? hän hämmästelee.

– Mulla on äiti ja kaksi siskoa, jotka on aina tosi otettuja ja onnellisia tuotteista, joita heille annan, jos ne ei tule mulle omaan käyttöön, Sieppi huomauttaa ja kertoo myös tutkineensa kaikki tuotteet huolellisesti sekä jopa jemmanneensa joulukalenterin pohjan talteen mahdollista uusiokäyttöä varten.

Sieppi on aiemminkin ottanut Instagram-tilillään kantaa sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan kiusaamiseen ja ikävään kommentointiin.

Hän vieraili myös vuosi sitten maaliskuussa MTV3-kanavalla Vappu ja Marja Livessä kertomassa rajusta some-palautteesta, mitä hän saa sosiaalisessa mediassa. Hän toivoi, että somekiusaaminen loppuisi.

– Huorittelua kuulee päivittäin, mutta ehkä... Kun erosin, sanottiin, että on oma syyni, että minua on petetty ja minut on jätetty. Se on ollut ehkä pahinta. Mutta se on päivittäistä, Sieppi kertoi tuolloin kyyneleet silmissään Vappu Pimiän ja Marja Hintikan haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat