Rajusta some-palautteesta avautunut Sara Sieppi murtui kyyneliin suorassa lähetyksessä: "En tiedä, mitä pahaa olen tehnyt, että saan sen kaiken paskan niskaan"

6:32
Sara Sieppi vieraili Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Ex-missi Sara Sieppi sanoi Vappu ja Marja Livessä toivovansa some-kiusaamisen loppuvan.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi esitteli eilen torstaina Instagramin Stories-osiossa, millaisia viestejä hänelle lähetetään sosiaalisessa mediassa.

Sieppi puhui ilkeästä palautteesta keskiviikkona 6. maaliskuuta Vappu ja Marja Livessä.

– Huorittelua kuulee päivittäin, mutta ehkä... Kun erosin, sanottiin, että on oma syyni, että minua on petetty ja minut on jätetty. Se on ollut ehkä pahinta. Mutta se on päivittäistä, Sieppi kertoi kyyneleet silmissään Vappu Pimiän ja Marja Hintikan haastattelussa.

– Minusta on tullut vanhemmiten tosi herkkä ja se koko homma on mennyt hulluihin atmosfääreihin. En tiedä, mitä pahaa olen tehnyt, että saan sen kaiken paskan niskaan.

Sosiaalinen media on Siepin työmaa. Juontajapari kysyi naiselta, miten hän suojelee itseään negatiiviselta palautteelta.

– En lue iltapäivälehtien kommenttikenttiä enää ollenkaan ja olen sulkenut kommentointimahdollisuuden Instagramissa. Se on tosi inhottavaa, koska 90 prosenttia some-seuraajistani on tosi kivoja ja haluaisin olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

– Haluaisin vain, että some-kiusaaminen loppuisi. Se satuttaa oikeasti.

Katso Sara Siepin haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa.

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 21!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja