Sara Parikka yllätettiin vauvakutsuilla: "Sanoin ääneen monta kertaa, että tämä on ihan liikaa"

Mikko Parikka näytellyt suosikkihahmoa jo 10 vuoden ajan 5:53

Sara Parikka yllätettiin viikonloppuna baby showereilla eli vauvakutsuilla. Parikka kertoo tulleensa täydellisesti yllätetyksi. 

Kolmatta lastaan odottava Sara Parikka kertoo ystäviensä järjestäneen hänelle baby showerit eli vauvakutsut viikonloppuna. Saran ja hänen niin ikään Salkkareista tutun miehensä Mikko Parikan perheeseen odotetaan kolmatta tytärtä, jonka laskettu aika on keväällä.

– Lauantain piristysruiske oli myös mulle totaalisen yllärinä järjestetyt mini baby showerit. Me äänitettiin juuri uusia podcast-jaksoja ja yhtäkkiä studion ovelle koputettiin. Mulle oli järkätty ihana herkutteluhetki, Parikka kirjoittaa blogisaan. 

– Sain vaikka, kuinka paljon lahjoja ja sanoinkin ääneen monta kertaa, että tämä on ihan liikaa. Tuntui ihanalta istua hetki muistamassa raskautta ja vauvaa, kun viime viikot ovat hujahtaneet hulinan keskellä ja taloa/muuttoa miettien.

Salkkareiden kulisseissa tutustuneet Parikat ovat olleet yhdessä vuodesta 2009 asti. Heillä on ennestään kaksi tytärtä, Matilda ja Mimosa.

Salatuissa elämissä edelleen Jiri Viitamäen roolissa nähtävä Mikko Parikka kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että isosiskot odottavat jo innolla pikkusiskon syntymää.

– He juttelevat sille tyypille ja ovat ihan fiiliksissä, Parikka kertoi Salkkareiden 21-vuotissynttäreillä tammikuussa.

Sara ja Mikko Parikka odottelevat kolmannen lapsensa lisäksi muuttoa perheen uuteen kotiin Espooseen. Pariskunta on rennuttanut perheelle hirsitalon, jonka on tarkoitus valmistua ennen vauvan syntymää. 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! 

Lue myös:

    Uusimmat