Ex-Salkkarit-tähti Sara Parikka julkaisi kuvan raskausvatsastaan: "Jännät ajat edessä"

Mikko Parikka näytellyt suosikkihahmoa jo 10 vuoden ajan 5:53
Mikko Parikka kertoi perheen rakennusprojektista ja kuulumisiaan Salkkareiden syntymäpäivillä 22. tammikuuta

Sara Parikan laskettu aika lähestyy, samoin perheen muutto uuteen taloon.

Salatut elämät -sarjan Peppi Puolakan roolista tuttu Sara Parikka elää jännittäviä aikoja. Saran ja hänen niin ikään Salkkareista tutun miehensä Mikko Parikan perheeseen odotetaan kolmatta tytärtä, jonka laskettu aika lähestyy jo kovaa vauhtia.

Sara julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvan raskausvatsastaan ja paljasti, että raskaussovelluksen mukaan raskaudesta on kulunut jo 80 prosenttia.

Samaan aikaan perhe odottaa innokkaasti muuttoa uuteen, rakenteilla olevaan taloonsa.

– Päivän aloitus talolla. Enää pari viikkoa muuttoon. Jännät ajat edessä, Sara kirjoitti.

Nykyisin somevaikuttajana uraa tekevä Sara kertoi aiemmin tammikuussa suositussa blogissaan, ettei uuden talon rakennusurakka ole edennyt aivan suunnitelmien mukaan.

– Talolla pyörii edelleen ihan liian vähän ihmisiä ja tuntuu, että tekijöitä on hankala saada paikalle. Tällä hetkellä meitä jännittää se, että ehtiikö talo valmistua, voimmeko irtisanoa väliaikaisen kodin ja miten käy loppulaskun kanssa, hän tuskaili.

Myös Mikko julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvan uudelta talolta. Kuvan perusteella talolla näytti vielä riittävän hommaa ennen muuttoa.

Salkkareiden kulisseissa tutustuneet Parikat ovat olleet yhdessä vuodesta 2009 asti. Heillä on ennestään kaksi tytärtä, Matilda ja Mimosa.

Salatuissa elämissä edelleen Jiri Viitamäen roolissa nähtävä Mikko kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että isosiskot odottavat jo innolla pikkusiskon syntymää.

– He juttelevat sille tyypille ja ovat ihan fiiliksissä, Parikka kertoi Salkkareiden 21-vuotissynttäreillä tammikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat