Sara Forsberg täräytti faneilleen ilouutisen: "Jotain, mitä en ole tehnyt melkein kahteen vuoteen"

Sara Forsberg muistelee Los Angelesin aikojaan 1:16
Sara Forsberg muisteli Los Angelesin aikojaan: "Jos piti vaikka käydä hammaslääkärissä, oli halvempaa ottaa lento Suomeen..."

Sara Forsberg jakoi Instagramissa uutisen, joka ilahdutti useita tämän faneja.

Laulaja Sara Forsberg ponnahti kahdeksan vuotta sitten julkisuuteen julkaistuaan videopalvelu Youtubessa pätkän, jossa hän imitoi erilaisia kieliä.

Kielivideollaan valtavan suosion saanut Forsberg teki sisältöä Youtubeen useiden vuosien ajan. Laulajan tili kuitenkin hiljentyi tammikuussa 2021, eikä hän ole postannut uusia Youtube-videoita liki kahteen vuoteen.

Asiaan on kuitenkin tulossa mitä ilmeisimmin muutos. Forsberg nimittäin kertoo Instagramiin postaamansa kuvan yhteydessä alkaneensa käsikirjoittaa uusia Youtube-videoita.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen ottanut etäisyyttä muutamista häiriötekijöistä, ja tila, jonka se on tehnyt inspiraatiolle, on mieletön. Minä jopa heräsin yhtäkkiä kello 3 aamulla ja aloin käsikirjoittaa kahta erillistä Youtube-videota. Jotain, mitä en ole tehnyt melkein kahteen vuoteen, Forsberg kirjoittaa.

Laulaja jatkaa kysyen, katselisivatko ihmiset vielä hänen videoitaan, jos hän alkaisi taas postaamaan niitä Youtubeen. Postauksen kommenttikenttä on täyttynyt myöntävistä vastauksista.

– Lopettaisin kaiken mitä teen katsoakseni videosi, yksi kirjoittaa.

– Klikkaisin videota nopeammin kuin kukaan muu, toinen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat