Sara Forsberg ponnahti julkisuuteen hittivideolla vuonna 2014 – niskaan ladottiin liuta paineita: "Se oli paljon nuorelle tytölle"

Forsberg ponnahti maailmalle ollessaan vasta 20-vuotias.

Moni muistaa laulaja-radiojuontaja Sara Forsbergin ponnahduksen maailmanmaineeseen vuonna 2014, kun hän ihastutti  "puhumalla" eri kieliä YouTube-videollaan

Pian kutsu kävikin yhteen Yhdysvaltojen suosituimpaan keskusteluohjelmaan The Ellen Degeneres Show'hun. Forsbergista povattiin kuumeisesti uutta suomalaishittiä maailmalle.

– Se oli paljon nuorelle tytölle. Olin täyttänyt juuri 20 vuotta. Siinä oli iso risti kannettavana pienellä saarella, Forsberg muisteli MTV Uutisille Foxin Melkein Mensa -ohjelman kuvauksissa.

Nykyään Forsberg ei enää stressaa somesta tai siitä, että hänen pitäisi olla jatkuvasti esillä. Hän työskentelee nykyään radiojuontajana sekä kirjoittaa kappaleita muille artisteille. Rooli taustatiimissä tuntuukin Forsbergista paremmalta vaihtoehdolta tällä hetkellä kuin se, että hän itse paistattelisi parrasvaloissa.

– Vierastan itse hieman sitä, että pitäisi koko ajan olla esillä. Tykkään siitä, että teen sisältöä omaan tahtiini - eli milloin sattuu ja minne sattuu, omilla ehdoillani, Forsberg luettelee.

Näin Forsberg kuvaili elämäänsä Los Angelesissa vuonna 2015: 

Sara Forsberg kertoo elämästä Los Angelesissa 3:33

Lue myös:

    Uusimmat