Sara Forsberg järkyttyi – sai DNA-testin tulokset, osa geeneistä Euroopan ulkopuolelta

Sara Forsbergia odottavat uudet haasteet Star Warsin jälkeen 8:24

Sara Forsberg julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän kertoo halunneensa selvittää alkuperänsä. Forsberg toteaa videolla järkyttyneensä DNA-testin tuloksista.

Katso yllä Sara Forsbergin haastattelu Huomenta Suomessa joulukuulta 2015. 

Laulaja ja näyttelijä, niin sanottuna kielinaisena julkisuuteen alun perin noussut Sara Forsberg, 24, kertoi hiljattain muuttaneensa takaisin Suomeen.

Keskiviikkona 6. kesäkuuta Forsberg julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän kertoo halunneensa selvittää geeniperimänsä.

– Lähetin DNA-näytteen laboratorioon ja sain tulokset eilen. Olen jännittänyt tätä tosi paljon, Forsberg sanoo videolla.

Videolla näkyy Forsbergin saamat tulokset. Naisen geeneistä 63,8 prosenttia on suomalaisia ja 28,7 prosenttia skandinaavisia. Seitsemän ja puoli prosenttia Forsbergin geeniperimästä on kahdesta muusta maasta.

Forsberg lupaa videolla opetella sen maan kielen, josta hänen perimässään on enemmän geenejä.

– Mitä ihmettä! Sara reagoi nähdessään tulokset puhelimensa näytöllä.

Hänen perimässään Suomen ja Skandinavian jälkeen jäävässä 7,5 prosentissa on kaksi prosenttia baltialaista geeniperimää.

Viisi ja puoli prosenttia Forsbergin geeneistä on puolestaan keskiamerikkalaisia. Hän intoilee omaavansa mahdollisesti meksikolaisia, elsalvadorilaisia tai brasilialaisia geenejä.

Keski-Amerikalla tarkoitetaan tosin tavallisesti Meksikon etelärajan ja Kolumbian luoteisrajan välissä sijaitsevia valtioita. Forsbergin geeniperimä voi siis olla peräisin El Salvadorista, mutta myös Belizestä, Costa Ricasta, Guatemalasta, Hondurasista, Nicaraguasta tai Panamasta.

– Käyhän se järkeen. Katsokaa nyt kaunista rusketustani. Ei se voi olla pelkästään suomalaista perimää, Forsberg sanoo.

Katso alla videolta Forsbergin reaktiot DNA-testin tuloksiin.


Lue myös:

    Uusimmat