Mainos

Sara, 22, syyttää bussikuskia seksuaalisesta ahdistelusta – Poliisi: Sana sanaa vastaan

Joensuulainen opiskelija Sara Salonen kertoi Facebookissa pari viikkoa sitten erittäin epämiellyttävästä kokemuksestaan Savonlinjan pitkän matkan bussissa.

Salonen oli matkalla Jyväskylästä Joensuuhun, kun kuljettaja pyysi Salosta käymään luonaan ja ehdotti tälle ”päiväpanoa bussin takapenkillä”. Kieltäytymisen jälkeen kuski pyyteli anteeksi ja jopa pysäytti bussin tyhjälle pysäkille jutellakseen Salosen kanssa. Piinaava matka kesti Salosen mukaan yli kolme tuntia.

Sisä-Suomen poliisista kerrotaan, että bussikuskin rivoista ehdotteluista tehdyn rikosilmoituksen esitutkinta on vielä kesken.

– Esitutkinta on edelleen kesken, ja olemme pyytäneet virka-apua Joensuun poliisilta. Asianomaiset kuulustellaan siellä päässä, komisario Jari Lindholm kertoo MTV Uutisille.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällä hetkellä poliisin mukaan mahdollinen rikosnimike on kunnianloukkaus.

– Seksuaalirikoksessa vaadittaisiin fyysistä kontaktia, jota tässä tapauksessa ei ole tapahtunut. Näillä olemassa olevilla tiedoilla rikosnimikkeenä on kunnianloukkaus. 

Lindholm sanoo, tietoa kuulustelujen pitämisestä ole vielä tietoa. Tulevia kuulusteluja kuitenkin hankaloittaa se, että kyseessä on sana sanaa vastaan -tyyppinen tilanne. 

–Faktahan on se, että kun on kaksi henkilöä suljetussa tilassa, missä ei ollut ulkopuolista todistajaa, ei voida tehdä päätöstä pelkästään sillä perusteella, kumpi on jonkun mielestä uskottavampi. Näyttö asiasta pitää saada, Lindholm sanoo.

Savonlinja kertoi Facebook-sivuillaan, että kyseinen kuljettaja on siirretty tutkinnan ajaksi syrjään. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ko. kuljettaja siirretään tutkinnan ajaksi pois asiakaspalvelutehtävistä. Otamme tapauksen erittäin vakavasti ja yhtiönä emme salli häirintää missään muodossa, Savonlinjan liiketoimintajohtaja Kai Honkanen kirjoittaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.