Naisasiakas: Bussikuski ehdotti päiväpanoa takapenkillä – ”Matkustin 3,5 tuntia peläten ja itkua pidätellen”

Savonlinjan bussikuski ehdotti ainoana matkustajana olleelle naiselle seksiä takapenkillä.

Joensuulainen opiskelija Sara Salonen kertoo Facebookissa ahdistavasta bussimatkastaan. Hän oli pitkän matkan bussissa matkalla Jyväskylästä Joensuuhun, kun kuljettaja pyysi Salosta käymään luonaan ja ehdotti tälle ”päiväpanoa bussin takapenkillä”.

Kieltäytymisen jälkeen kuski pyyteli jatkuvasti anteeksi ja välillä jopa pysäytti bussin tyhjälle pysäkille jutellakseen Salosen kanssa.

– Sain matkustaa 3,5 tuntia tämän pervon kanssa peläten ja itkua pidätellen, Salonen kirjoittaa Facebookissa.

Julkaisua oli jaettu keskiviikkona iltapäivällä jo 400 kertaa. Salonen reklamoi tapauksesta Savonlinjalle, mutta yhtiö ei meinannut uskoa häntä, sillä kuljettajan mukaan Salonen olisi ollut tapauksen ahdistelija.

Sanomalehti Karjalaisen tavoittama Salonen kertoo olevansa järkyttynyt kuljettajan ehdottelusta. Hän on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen poliisille.

– En ole koskaan kokenut vastaavaa asiakaspalvelutehtävässä olevalta. Ainahan baarissa kaikenlaista ehdotellaan, mutta se on ihan eri asia, Salonen sanoo Karjalaiselle.

Julkaisu on jaettu Savonlinjan Facebook-sivuille useita kertoja eri henkilöiden toimesta.

– Asia on otettu erittäin vakavasti ja tutkimme tapahtunutta sen vaatimalla vakavuudella. Kuljettajaa on kuultu asian tiimoilta, ja hänen kertomansa poikkeaa matkustajan kertomasta. Olemme tehneet asiasta ilmoituksen poliisille ja jatkamme asian selvittämistä, bussiyhtiön edustaja on kommentoinut jokaiseen asiaa käsittelevään julkaisuun.

MTV Uutiset ei keskiviikkona tavoittanut Savonlinjan edustajaa kommentoimaan asiaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja