Sanna Marin paljastaa, kuinka rakastui puolisoonsa Markukseen – yritti aluksi parittaa tämän ystävälleen

Sanna Marin muistelee Maria Veitolalle ensitapaamistaan puolisonsa Markus Räikkösen kanssa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee kauden seitsemännessä jaksossa pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa, joka on pääministerin virka-asunto Helsingin Meilahdessa.

Marinin lisäksi Kesärannassa asuu hänen puolisonsa Markus Räikkönen sekä parin vuonna 2018 syntynyt tytär Emma. Räikkönen ja Marin menivät naimisiin vuonna 2020 ja he ovat olleet yhdessä jo 17 vuoden ajan.

Veitola tiedustelee Marinilta vierailunsa aikana, kuinka Marin rakastui Räikköseen. Marin kertoo tavanneen tulevan aviomiehensä aikoinaan ravintolassa, jolla on sama nimi kuin heidän tyttärellään. Ensitapaaminen ei kuitenkaan sujunut aivan niin kuin saattaisi olettaa. 

– Mä itseasiassa yritin hommata mun yhdelle toiselle kaverille seuraa ja menin Markukselle puhumaan, että oisko mitään mahiksia, että hän ja tämä mun kaveri, Marin muistelee. 

Marinin mukaan Räikkönen oli esittänyt tilanteessa loukkaantunutta ja Marin puolestaan hätääntynyt miehen reaktiosta. 

Myöhemmin Marin ja Räikkönen tapasivat toisiaan ja kävivät yhdessä kahvilla sekä keskustelivat. Marinin mukaan hänellä oli aina hauskaa yhdessä Räikkösen kanssa. 

– Me ajateltiin ihan samalla tavalla, täydennettiin toistemme lauseet. Ajatellaan vieläkin niin, että voidaan olla ihan hiljaa yhdessä huoneessa ja ajatella jotain aivan randomia. Siis ei mihinkään ympärillä olevaan tilanteeseen tai viime aikaisiin tapahtumiin liittyvää, ja se on aivan sama asia. Kyllä, me ollaan ihan kuin me oltaisiin yksi mieli, Marin kertoo. 

Yllä olevalla videolla Sanna Marin kertoo, kuinka hän ja Markus-puoliso jakavat roolit perheessään.

Yökylässä Maria Veitola Sanna Marinin luona MTV3-kanavalla torstaina 14.10. kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat