Mainos

Sänkypuuhien inhokit: Näistä seksiasennoista nainen ei innostu!

Älä seuraa sokeasti sitä, mitä näet aikuisviihdetähtien tekevän elokuvissa.

Jokainen nainen on erilainen ja nauttii sängyssä erilaisista asioista. Joitain suurelle osalle naisista tuttuja yhtäläisyyksiä kuitenkin on.

Mies, ota oppia – näistä asennoista nainen ei todennäköisesti innostu sängyssä.

69

Monen miehen suosikkiasento, ei niinkään järin monen naisen. Asennon epäviehättävyys perustuu siihen, että suuseksin kuuluisi olla nautittavaa ja rentouttavaa. Siihen liittyy olennaisena osana se, että voi jättäytyä jonkun toisen armoille – erittäin hyvässä mielessä.

Siksipä miehen miellyttäminen samaan aikaan, kun yrittää itse nauttia saamastaan kielihoidosta, on vähän liian monimutkaista. Moni nainen hoitaa suuseksin mieluummin vuoroissa kuin yhtä aikaa.

Seisten

Kysymys kuuluu: kuinka mies voi nauttia tästä? Miten ihmeessä mies saa pidettyä erektion samalla, kun kannattelee naisen koko painoa vyötärönsä varassa? Naisenkaan ei ole helppo nauttia, kun mielessä pyörii vain huoli miehen jaksamisesta.

Seisten rakastelu ei myöskään juurikaan kosketa oikeita kulmia naisen alapäässä. Myönnä pois: asento kiinnostaa vain siksi, että se näytti niin kuumalta jossain elokuvassa!

Lehmityttö väärinpäin

Tässä asennossa on niin hyviä kuin huonojakin puolia. Hyviin puoliin kuuluu se, että nainen voi itse määrätä tahdin ja kosketella klitoristaan. Myös mies nauttii taatusti näköalasta tässä asennossa.

Huonoihin puoliin kuuluu kuitenkin se, että naisen on vaikeaa tehdä töitä samalla, kun yrittää pitää miehen sisällään. Asento on siinä mielessä hyvin hankala. Lisäksi useimpien miesten penis kaartuu tässä asennossa nimenomaan kauemmas g-pisteestä. Niin kutsuttu tulokulma on vain täysin väärä. Jos kuitenkin päädytte kokeilemaan tätä asentoa, naisen kannattaa nojata taaksepäin, ei eteenpäin kohti miehen jalkoja.

Etkö usko? Men's Health -sivuston naiskolumnisti kysyi sisarlehti Women's Healthin lukijoilta yliarvostetuinta seksiasentoa ja lehmityttö väärinpäin oli vastaus 39 prosentilla yli tuhannesta naisvastaajasta.

Jalat pään takana

Harva nainen edes taipuu tähän asentoon, ja vielä harvempi siitä nauttii. Asennossa klitoris ei juurikaan saa hellyyttä, saati sitten g-piste. Lisäksi asennon epämukavuus takaa sen, ettei nainen voi millään nauttia.

"Öljynporaaja"

Niitä naisia, jotka nauttivat maatessaan jalat ilmassa miehen puskiessa vimmatusti vailla mitään käsitystä siitä, mistä nainen nauttii, on luultavasti aika harvassa. Jos mies yrittää vain työntyä naiseen niin kovassa tahdissa kuin mahdollista, on hyvin epätodennäköistä, että hän ehtii koskemaan naisessa mitään sellaisia kohtia, joiden kosketus auttaisi naista kiihottumaan. 

***

1:37

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja