Mainos

Sankaribussikuski näki ikkunasta pahoinpitelyn – pelasti naisen ja lapsen keskellä työpäiväänsä

Bussikuski Moaz Eldahawyllä oli aluksi aivan normaali elokuinen työpäivä Skånessa. Reitti oli rauhallinen ja sujui ongelmitta. Hiljainen päivä muuttui kuitenkin nopeasti Eldahawyn huomattua kadulla miehen hakkaavan silmittömästi naista. Naisella oli vieläpä sylissään pieni lapsi. Asiasta kertoo Aftonbladet.

Eldahawyn mukaan naista hakkaava mies oli voimakkaan ja karkean näköinen. Mies löi naista kovaa kasvoihin. Nainen yritti suojella lastaan.

– Olin järkyttynyt ja halusin auttaa, mutta ymmärsin, että siinä tilanteessa en voinut lähteä kadulle. Niinpä pysäytin bussin ja avasin sen oven. Kehotin naista nousemaan kyytiin.

Kun nainen juoksi bussiin, suljin oven välittömästi. Mies häipyi paikalta.

– Sanoin, että hänen ei tarvitse olla peloissaan, sillä minä ja muut matkustajat suojelemme häntä, Eldahawy kertoo Aftonbladetin haastattelussa.

Nainen ja lapsi olivat hyvin järkyttyneitä ja peloissaan. Nainen ei kuitenkaan halunnut ilmoittaa tapauksesta poliisille. Eldahawy kertoo jatkaneensa reitin ajamista. Hän olisi halunnut saada miehen kiinni, mutta kokee tehneensä voitavansa noukkimalla naisen ja lapseen kyytiinsä.

Jälkeenpäin Eldahawy on jopa hieman katunut, ettei mennyt kadulle ja ottanut miestä rinnuksista kiinni. Hän sanoo, ettei kuitenkaan usko väkivallan olevan ratkaisu.

– Jos rehellisiä ollaan, ei ole monia, jotka uskaltaisivat puuttua tällaisiin tilanteisiin. Olen tyytyväinen, että edes pysäytin auton ja autoin, Eldahawy sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.