Sanasota laantumassa? Ferrari arvostaa Hamiltonin elettä Kimi Räikkösen maineen puhdistamiseksi

Lewis Hamiltonin sovitteleva kirjoitus Kimi Räikkösen hänelle osoittamasta anteeksipyynnöstä on saanut tyytyväisen vastaanoton suomalaisen F1-kuskin Ferrari-tallilta.

Sunnuntain Britannian GP:n jälkeen Hamilton vihjaili lehdistötilaisuudessa Ferrarin "mielenkiintoisista taktiikoista", kun Räikkönen oli osunut hänen peräänsä lähtökahinassa.

Mercedeksen johto jatkoi tulitusta toteamalla Ferrarin kuskien viimeaikaisten kolarointien johtuneen joko "tahallisuudesta tai osaamattomuudesta". Useat F1-toimijat, kuten Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ja vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg kiiruhtivat puolustamaan Räikköstä syytöksiltä.

Hamilton lopetti viikonloppuna pahaksi äityneen syyttelykierteen kirjoittamalla maanantaina Räikköseltä saamastaan anteeksipyynnöstä.

– Kimi pyysi anteeksi ja minä hyväksyn sen, ja nyt jatkamme eteenpäin. Se oli kilpailutilanne eikä mitään muuta. Joskus tulee sanottua tyhmää paskaa, ja siitä pitää oppia, Hamilton kirjoitti Instagramissa.

Ferrarilla käänne otettiin vastaan mielissään. Tiimi tiedotti kannastaan maanantai-iltana Twitter-tilillään.

– Arvostamme Lewis Hamiltonin tämänpäiväisiä kommentteja Kimin Britannian GP:n jälkeisestä anteeksipyynnöstä. Etenkin, kun Lewis kuvaili starttiepisodia "kilpailutilanteeksi", talli kirjoittaa.

Hamilton onnistui osuman jälkeen nousemaan häntäpäästä Räikkösen edelle kisan toiseksi, mutta putosi MM-sarjassa kahdeksan pisteen päähän kisan voittaneesta Sebastian Vettelistä.

Lue myös:

    Uusimmat