Minttu Räikkönen jakoi Lewis Hamiltonin lepyttelyn – "Viisaita sanoja"

Kimi Räikkösen Minttu-vaimo avautui aiemmin kovasanaisesti Britannian GP:n F1-tapahtumista, kun Lewis Hamilton oli syyttänyt Kimiä tarkoituksellisesta törmäämisestä häneen. Nyt sekä Hamilton että Minttu Räikkönen ovat leppyneet.

Videolla Hamiltonin syytökset Ferrarille lehdistötilaisuudessa.

Räikkönen törmäsi Hamiltoniin Britannian kisan avauskierroksella, ja Mercedeksen brittikuski putosi joukon perälle. Hamilton nousi lopulta kisan kakkoseksi Sebastian Vettelin jälkeen, mutta kävi kierroksilla Räikkös-kolarista ja vihjaili tilanteen olleen Ferrarilta tarkoituksellinen. Syytteitä tuli myös muulta Mercedes-leiriltä Toto WolffiaJames Allisonia ja Niki Laudaa myöten.

Minttu Räikkönen reagoi jälkipyykkiin voimakkaasti.

– Jos itket kuin pikkutyttö hävittyäsi, aloita baletti, Minttu kirjoitti Instagram-päivityksessä, jonka hän oli myöhemmin poistanut.

Kun eräs fani puolusti Mintun viestin jälkeen Hamiltonia, Minttu vastasi tälle, ettei puhunut kuljettajasta, vaan koko tallista.

Hamilton sittemmin tyyntyi.

– Kimi pyysi anteeksi ja minä hyväksyn sen, ja nyt jatkamme eteenpäin. Se oli kilpailutilanne eikä mitään muuta. Joskus tulee sanottua tyhmää paskaa, ja siitä pitää oppia, Hamilton kirjoitti Instagram Storyssa.

Minttu kopioi Hamiltonin viestin ja kirjoitti sen oheen kehuja.

– Viisaita sanoja. Joskus me kaikki sanomme tyhmää p*****, Minttu viestitti Instagram Storyssa.

Lue myös:

    Uusimmat