San Marinon Moto3-kilpailu oli yhtä romurallia – jopa 14 kuljettajaa joutui keskeyttämään

Misanon rata osoitti haasteellisuutensa, kun peräti 14 kuljettajaa keskeytti San Marinon Moto3-kilpailun. Voitton ajoi Tatsuki Suzuki.

Lukuisat kaatumiset sävyttivät San Marinon osakilpailua, jonka loppuratkaisu nähtiin vasta viimeisellä kierroksella, kun Tatsuki Suzuki sinnitteli ensimmäisenä ruutulipulle. Voitto oli japanilaiskuskin uran ensimmäinen.


Toiseksi kilpailussa ajoi John McPhee ja kolmanneksi Tony Arbolino.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

San Marinon GP:n lähetykset 14.9.-15.9.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Alkukaudesta MM-sarjaa hallinneen Aron Canetin pyörä hyytyi neljännellä kierroksella. Espanjalainen on kerännyt kolmesta viime kilpailusta ainoastaan yhdeksän pistettä ja ero MM-sarjaa johtavaan ja tänään kahdeksanneksi ajaneeseen Lorenzo Dalla Portaan on nyt 22 pistettä.

Aki Ajon tallin Can Öncü mursi solisluunsa perjantain ensimmäisissä harjoituksissa eikä turkkilainen pystynyt ajamaan aika-ajoissa tai kilpailussa. 

Öncün korvasi hänen kaksoisveljensä Deniz Öncü, joka on ajanut tällä kaudella kaksi kilpailua Red Bull KTM Ajo -tallin väreissä villin kortin kuljettajana.

Öncü selvisi ruutulipulle viimeisenä kuljettajana, mutta 14 keskeytyksen myötä 16-vuotias turkkilainen oli lähellä uransa ensimmäistä pistesijaa ollen 16.

Katso Moto3-kilpailun lopputulokset täältä (motogp.com).

Lue myös:

    Uusimmat