Niki Tuulen kilpailusta pannukakku – menetti johtonsa sähkömoottoripyörien MM-sarjassa

Kauden toinen sähkömoottoripyörien MM-sarjan eli MotoE-luokan osakilpailu ajettiin kostealla Red Bull Ringin radalla.

Viidennestä ruudusta lähtenyt Ajo MotoE -tallin suomalaiskuljettaja Niki Tuuli ajautui jo avauskierroksen aikana hiekalle ja putosi letkan hännille.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

Itävallan GP:n lähetykset 10.8.-11.8.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Kostea rata tuotti vaikeuksia myös muille kuljettajille, kun brasilialaiskuljettaja Eric Granado menetti pyöränsä hallinnan toisella kierroksella ja kaatui.

Kilpailussa ajettiin ainoastaan viisi kierrosta, mikä tarkoitti ettei Tuulella ollut mahdollisuuksia nousta takaisin kärkisijoille. Imatralainen nappasi kuitenkin yhden MM-pisteen ollen lopulta 15.

Päätöskierroksella toisena ollut Hector Garzo yritti suurella riskillä tavoittaa paalulta startannutta Mike Di Megliota, mutta yliyrittäminen kostautui ja espanjalainen kaatui vain muutama mutka ennen maalia.


Voittonsa myötä Di Meglio nousi MM-sarjan kärkeen. Kauden avauskisan Saksassa voittanut Tuuli putosi MM-sarjassa neljänneksi ja on nyt 15 pistettä Di Meglion perässä.

Kilpailussa toiseksi ylsi Xavier Simeon ja kolmanneksi Bradley Smith.

Seuraava MotoE-osakilpailu ajetaan San Marinossa syyskuun puolessa välissä, jolloin viikonlopun aikana ajetaan kaksi kisastarttia.

Katso MotoE-luokan osakilpailun lopputulokset täältä (motogp.com).

Lue myös:

    Uusimmat