Samuli Vauramo Hollywood-elämästään: Tosi kovaa duunia

Näyttelijä Samuli Vauramo kertoo Hollywoodissa työskentelyssä.

Hollywoodissa vaikuttava Samuli Vauramo on saavuttanut uransa aikana mainetta ja kunniaa, josta moni elokuva-alalla vaikuttanut henkilö voi vain haaveilla. Hollywoodin kuvioissa useamman vuoden pyörinyt mies kertoo, ettei elämä ole pelkkää glamouria ja pintaliitoa, vaan se on rankan työn tekemistä.

– Se on tosi kovaa duunia. Ainakin itselleni se on enimmäkseen tapaamisia ja semmoista kovan työn tekemistä. Hyvin harvoin tulee oltua juhlissa ja muissa tällaisissa tapahtumissa. Enimmäkseen se on siitä, että agentit ilmoittavat tämän ja tämän henkilön tapaamisesta, hän kertoo MTV3.fille.

Läpimurto saattaa tulla nopeallakin tahtina seurauksena. Helpolla ei pääse, vaan se vaatii pitkällisen työn tekemisen.

– Se on sen kovan työn takana. Siellä on sanonta ”An overnight success takes ten years”. Sä teet tosi pitkään duunia, yhtäkkiä tapahtuu jotain ja kenties sitten sitä kautta, hän sanoo.

Esimerkkejä tällaisesta menestyksestä on löytynyt lähipiiristä. Suomalaisnäyttelijä on nähnyt, kuinka hänen eräs tuttunsa teki läpimurtonsa kirjaimellisesti yhdessä yössä.

– Monta vuotta hän yritti siellä eteenpäin, eikä oikein mitään tapahtunut. Yhtäkkiä hän pääsikin erääseen sarjaan. Sitten se elämä muuttuu aika suuresti, Vauramo pohtii.

Samuli Vauramon tähdittämä War of the Dead – Stone's War -elokuva saa ensi-iltansa 4.5.2012.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat