Samu Haber astui julkisuuteen viikko käräjäistunnon jälkeen – avautuu nyt tuntemuksistaan: "Aikani pidin päätäni kaakelia vasten suihkussa"

Saapuuko Samu Haber vastaamaan syytteisiin Katiska-vyyhdissä? MTV paikalla 3:38

Samu Haber kokee, että itselle tulee olla myös armollinen.

Sunrise Avenue -bändin solisti Samu Haber saapui Maailma on tehty meitä varten -musikaalin kutsuvierastilaisuuteen. Tasan viikko sitten torstaina laulaja saapui Helsingin käräjäoikeuteen, kun hänelle luettiin syytteet huumausainerikosta koskien. Hänen syytetään pitäneen hallussaan ja käyttäneensä viisi grammaa kokaiinia. 

Haber kertoo, että vaikka elämä on ollut viime aikoina hieman kompastelua, niin niistä huolimatta sen on täytynyt jatkua eteenpäin. 

–  Mitä tähän syytteeseen tulee, niin kyllä se hemmetisti hävettää ja se oli todella urpoa käytöstä. Toisaalta, pitää myös osata olla itsellensä jollain tavalla armollinen. Aikani pidin päätäni kaakelia vasten suihkussa ja otti päähän kuin pientä oravaa.

Haber aikoo mennä juhlistamaan tulevana viikonloppuna myös Emma-gaalaan. Hän häpeää tapahtumia, mutta hän ei aio kuitenkaan piiloutua. 

– Kyllä se harmittaa mennä kauppaan ja sporaan, mutta sitä saa mitä tilaa. Jos on itse tyhmä, niin universumilta saa sellaista palautetta. 

Haber ei ole vältellyt lainkaan mediaa sen jälkeen, kun tieto syytteestä tuli julkisuuteen. 

– En koe medialta saamaa kohtelua epäreiluksi. Olen saanut siltä myös todella paljon hyvää. Olisi aika urpoa nyt pillittää, Haber kertoo.

Haber pyytää toistamiseen anteeksi käytöstään.

– Pyydän kaikilta faneilta ja muilta anteeksi käytöstäni. Päihteet eivät ole hyväksi kenellekään. 

Lue myös:

    Uusimmat