Mainos

Reino Nordin kommentoi Jari Sillanpään huumekohua: "Tämä on raskas ala ja täynnä sudenkuoppia"

8:39

Reino Nordin kertoi ajatuksistaan Jari Sillanpään huumekohusta Huomenta Suomessa.

Muusikko-näyttelijä Reino Nordin vieraili perjantaiaamun Huomenta Suomessa kertomassa uudesta musiikistaan sekä omista kuulumisistaan. Nordin kommentoi myös viime kevään tapahtumia, kun hän jäi kiinni huumausaineiden käytöstä ja hallussapidosta. 

–  Mutta en päihtyneenä ajamisesta, haluan korostaa. Älkää ajako päihtyneenä, Nordin toteaa osoittamalla sormellaan ja katsoen studion kameraan päin.

Laulajan mukaan episodi opetti hänelle sen, että niin monet asiat olivat vaakalaudalla, joten hänenkin oli aika aikuistua. Nordin kertoo päässeensä eroon kaikista päihteistä ja jopa tupakan poltto on loppunut. Hän kuitenkin tunnustaa, että käyttää nuuskaa välillä jääkiekkoa pelatessa.  

Nordin kertoo, ettei ole juurikaan seurannut iskelmätähti Jari Sillanpään huumekohua, joka on puhuttanut suomalaisia parin viikon ajan. Hänen mukaansa häntä kuitenkin harmittaa se, kuinka kompastunutta tähteä lyödään alaspäin, niinkuin hänellekin tehtiin osittain viime keväänä.

– Nuo ovat kurjia juttuja. Tämä on raskas ala ja täynnä sudenkuoppia. Jarille vaan voimaa tuohon shitstormiin, mutta sellaista se on. Eikä sielläkään onneksi kukaan kuollut, kyllä täällä on pahempiakin rikoksia kuin Jarin sekoilut. 

Muusikko oli tiiviisti otsikoissa alkuvuodesta 2017, kun poliisi pysäytti hänet ja löysi tämän hallusta 15 grammaa marihuanaa. Lisäksi Nordin oli käyttänyt myös kokaiinia ja hänet tuomittiin kesäkuussa päiväsakkoihin huumausaineen käyttörikoksesta. 

Katso haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin alussa olevasta videosta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja