Samsungilta uusi pikkutabletti – Galaxy Tab A

Samsungilta on huhuttu pitkään uusia, edullisia Galaxy Tab E- ja Tab A -tabletteja. Yhtiö on hiljattain listannut verkkosivuilleen uuden Galaxy Tab A (2016) -tabletin, joka on kuitenkin viime vuonna julkistettua Galaxy Tab A -tablettia pienempi. 9,7-tuumaisen näytön sijaan uudessa Galaxy Tab A:ssa on seitsemän tuuman näyttö.

Laitteen seitsemän tuuman kosketusnäyttö on toteutettu TFT LCD -tekniikalla ja sen tarkkuus on 1280×800 pikseliä. Tabletin sisuksissa sykkii neliytiminen järjestelmäpiiri 1,3 gigahertsin taajuudella. 1,5 gigatavun RAM-muistin lisäksi uudessa Galaxy Tab A:ssa on kahdeksan gigatavun tallenustila ja muistikorttipaikka, joka tukee kortteja 200 gigatavuun asti. Kahdeksan gigatavun tallennustilasta käyttäjällä on vapaana 4,3 gigatavua.

Uuden Galaxy Tab A (2016, 7.0, Wi-Fi) saapunee myyntiin lähiaikoina, mutta Suomen saatavuudesta ei ole vielä tietoa. Laitteen hinta pyörinee jonkin verran alle 200 eurossa, sillä saksalainen Conrad -verkkokauppa myy laitetta 169 euron hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja