Samsungilta päivityksiä: Galaxy S8 ja Note8 saavat Galaxy S9:stä tuttuja toinintoja

Samsung on päivittänyt viime vuoden Galaxy-mallejaan uusimman lippulaivan, Galaxy S9:n, ominaisuuksilla, kertoo Android Authority. Videotaustakuvista ja kotinäytön vaakatilasta pääsevät näin ollen nauttimaan entistä useammat käyttäjät.

Samsung toi Galaxy S9-mallistolleen monia käteviä toimintoja, kuten videotaustakuvan lukitusnäytölle ja vaakatilan myös kotinäytölle, joka aiemmin toimi vain pystysuunnassa. Kesäkuun Androidin tietoturvapäivityksen myötä edellä mainitut ominaisuudet ovat nyt saatavilla ainakin Galaxy S8 -malliston ja Galaxy Note8 -puhelimen käyttäjille.

Videon lukitusnäytön taustakuvaksi saa vaihdettua Samsung Themes -sovelluksella lukitusnäytön taustakuva -valinnan kautta. Saatavilla on valmiita vaihtoehtoja niin ilmaiseksi kuin pientä maksua vastaan, mutta oman videon käyttäminen onnistuu tietysti niin ikään. Kotinäytön vaakatilan puolestaan saa aktivoitua näyttöasetusten kotinäyttö-valikosta.

Samsung on viime aikoina terästäytynyt uusien ominaisuuksien tuomisessa myös vanhemmille laitteilleen. Kaksi viimeisintä lisäystä ovat nyt saatavilla kesäkuun Androidin tietoturvapäivityksen ladanneille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja