Samsungilta päivityksiä: Galaxy S8 ja Note8 saavat Galaxy S9:stä tuttuja toinintoja

Samsung on päivittänyt viime vuoden Galaxy-mallejaan uusimman lippulaivan, Galaxy S9:n, ominaisuuksilla, kertoo Android Authority. Videotaustakuvista ja kotinäytön vaakatilasta pääsevät näin ollen nauttimaan entistä useammat käyttäjät.

Samsung toi Galaxy S9-mallistolleen monia käteviä toimintoja, kuten videotaustakuvan lukitusnäytölle ja vaakatilan myös kotinäytölle, joka aiemmin toimi vain pystysuunnassa. Kesäkuun Androidin tietoturvapäivityksen myötä edellä mainitut ominaisuudet ovat nyt saatavilla ainakin Galaxy S8 -malliston ja Galaxy Note8 -puhelimen käyttäjille.

Videon lukitusnäytön taustakuvaksi saa vaihdettua Samsung Themes -sovelluksella lukitusnäytön taustakuva -valinnan kautta. Saatavilla on valmiita vaihtoehtoja niin ilmaiseksi kuin pientä maksua vastaan, mutta oman videon käyttäminen onnistuu tietysti niin ikään. Kotinäytön vaakatilan puolestaan saa aktivoitua näyttöasetusten kotinäyttö-valikosta.

Samsung on viime aikoina terästäytynyt uusien ominaisuuksien tuomisessa myös vanhemmille laitteilleen. Kaksi viimeisintä lisäystä ovat nyt saatavilla kesäkuun Androidin tietoturvapäivityksen ladanneille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja