Sampo Kaulanen nousi somesuosioon erilaisilla arvonnoilla – näin hurja summa palkintoihin on mennyt

Sampo Kaulanen kertoo, milloin alkoholi jäi pois hänen elämästään 4:18
Alkoholi jäi Kaulasen elämästä pois yli 1,5 vuotta sitten. Videolla mies kertoo, mikä hetki muutti kaiken ja hän muutti elämäntapojaan.

Sampo Kaulanen järjesti aikoinaan paljon arvontoja sosiaalisessa mediassa.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen nousi suureen suosioon aikoinaan sosiaalisessa mediassa. Somesuosio lähti siitä, kun Kaulanen alkoi järjestää yrityksensä Facebook-tilillä erilaisia arvontoja, joihin ihmiset osallistuivat innokkaasti.

– Tajusin, että arvonnat olivat tosi tehokkaita. Arvoin niin paljon romua, että olen varmaan 200 000 eurolla jakanut tavaraa, Kaulanen kertoi MTV Uutisille Nelosen Farmi-ohjelman pressitilaisuudessa.

Arvontojen lomassa Kaulanen alkoi kertoa myös tarinoita henkilökohtaisesta elämästään ja siten päästi someseuraajat lähemmäs itseään.

– Se oli uusi juttu siihen aikaan ja se erotti minut todennäköisesti muista. Siitä lähti oma juttu liikkeelle.

Tänä päivänä moni kauppias on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa ja erityisesti TikTok-videopalvelussa.

– Pidän itseäni kohtuullisen kalkkiutuneena ja minua ei enää sillä lailla kiinnosta tuo sometouhu enää tänä päivänä, muut hoitavat sen paljon paremmin. Minulla ei ole enää siihen sellaista paloakaan, roiskin sinne, mitä tulee mieleen, Kaulanen naureskelee.

Alkoholi jäi Kaulasen elämästä pois yli 1,5 vuotta sitten. Ylläolevalla videolla mies kertoo, mikä hetki muutti kaiken ja hän muutti elämäntapojaan.

Lue myös:

    Uusimmat