Sami Välimäki neljäs golfin Euroopan-kiertueen kisassa – kuittaa muhkean palkintorahan

Sami Välimäki sijoittui neljänneksi Saksan Münchenissä pelatussa golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa. Välimäki pelasi päätöspäivän 67 lyönnillä eli viisi alle parin. Hänen neljän kierroksen yhteistuloksensa oli –18.

Välimäen päätöskierrokseen mahtui par-tulosten lisäksi neljä birdietä, yksi eagle ja yksi bogi.

Muista suomalaisista Kalle Samooja oli jaetulla 21. sijalla. Samooja pelasi sunnuntain kierroksensa 71 lyönnillä ja päätyi kokonaistulokseen –12. Mikko Korhosen sijoitus oli jaettu 26:s. Hänen tuloksensa oli sunnuntaina –2 ja kokonaissaldonsa –11. Tapio Pulkkasen urakka jäi kahteen kierrokseen.

–  Tällä viikolla oli hyvä meininki tekemisessä, ja parempaan oli mahdollisuudet. Kuusi palloa veteen tällä viikolla oli vaan liikaa, Samooja sanoi tiedotteessa.

Kilpailun voitti Kiinan Haotong Li, joka kukisti Belgian Thomas Pietersin ensimmäisellä uusintareiällä. Li teki uusintareiällä birdien ja Pieters jäi par-tulokseen. Kummankin neljän kierroksen yhteistulos oli –22.

Välimäki kuittaa neljännestä sijasta palkintorahaa 100 000 euroa.