Sami Kapanen hämmästeli Mikko Rantasen erikoista rituaalia – nyt Leijonien NHL-tähti paljastaa taustan: "Henkimaailman juttuja"

Leijonien NHL-tähdellä Mikko Rantasella on omanlaisensa rituaali, jonka C Moren asiantuntija Sami Kapanen bongasi MM-kisojen yhteydessä.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Kapanen on seurannut Leijonien tekemisiä läheltä, kun hän on toiminut C Moren ja MTV:n lähetyksissä kaukalonlaitakommentaattorina. Kapanen on seissyt aivan Leijonien vaihtoaition tuntumassa.

Mukaan on tarttunut erinäköisiä huomioita. Näistä ehkäpä erikoisin liittyy Leijonien NHL-tähden, Colorado Avalanchen hyökkääjän Mikko Rantasen rituaaliin.

– Hänellä on käsipyyhe koko ajan lattialla, johon hän laittaa aina teränsä, kun hän on vaihdossa. Sitten kun hän lähtee jäälle, niin hän pyyhkäisee terät puhtaaksi. En ole koskaan aiemmin nähnyt tuollaista tapaa, Kapanen kertoi.

On aika ottaa kiekkoikoni Hannu Jortikan kultaiset sanat käyttöön:

Tuus ny itte kertoo.

– Olen tehnyt jenkeissä tuota jo pidemmän aikaa. Siellä vaihtopenkeillä on aina vähän kaikenlaista, mikä sitten tarttuu teriin, Rantanen avaa kupletin juonta MTV Urheilulle.

Tapa hymyilyttää NHL:n kärkiluokan laitahyökkääjää.

– Ehkä kyse on vähän henkimaailman jutuista, jos olen ainut, joka tuota tekee. Ei siellä nyt kukaan muukaan kaatuile koko aikaa, Rantanen virnuilee.

Jutun yläreunan videolla Kapanen jakaa Rantaseen liittyvän huomionsa.

Leijonien MM-turnaus jatkuu tänään lauantaina, kun iltapäiväottelussa vastaan asettuu Itävalta.

TOP3-Leijonat Unkari-voitossa – "Mikko Rantanen olisi voinut tehdä 3+7!" 3:42
TOP3-Leijonat Unkari-voitossa – "Mikko Rantanen olisi voinut tehdä 3+7!"

Lue myös:

    Uusimmat