Sami Hintsasen 5-vuotias tytärpuoli sairastui syöpään – taistelee hengestään

Sami Hintsanen ja tämän avopuoliso Varpu Nummela ovat raskaalla tarinallaan mukana Gaala lasten hyväksi -tapahtuman markkinoinnissa.

Juontaja, muusikko Sami Hintsasen perheellä on menossa erittäin raskas syksy. Hintsasen avopuolison Varpu NummelanSenja-tytär sairastui harvinaiseen ja vaikeasti hoidettavaan syöpään. Sairaudesta kertoi ensimmäisenä Tamperelainen-lehti. 

Hintsanen ja Nummela huomasivat elokuussa, että Senja ei ole kunnossa. Hän ei jaksanut enää leikkiä tai syödä. Pian tytön vointi romahti. 

Senjalta löydettiin tutkimuksissa neuroblastooma, eli pahanlaatuinen syöpäkasvain.

– Toipumisennuste on 50/50. Ainoa tapa hoitaa kasvain on niin sanottu jättihoito. Senjaa hoidetaan eurooppalaisen, Itävallasta johdettavan protokollan mukaan, johon kuuluvat kaikki mahdolliset hoitomuodot, Hintsanen kuvaa tilannetta Tamperelaisessa.

Hintsanen kertoo MTV.fille, että hän ja Nummela haluavat puhua vaikeasta sairaudesta saadakseen näkyvyyttä Gaala lasten hyväksi -tapahtumalle. 

Lokakuun 28. päivänä Tampereella järjestettävässä gaalassa kerätään varoja alle 16-vuotiaille veri- ja syöpäpotilaille. Tapahtuman juontaa Krisse Salminen

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja