Tämä uusi deittiohjelma saa MTV Uutisten kaksikon hämmentymään: "Ei olla Suomessa vielä nähty!"

Tämä uusi rakkausreality sai MTV Uutisten kaksikon hämmentymään: "Ei olla Suomessa vielä nähty!" 2:07
Katso videolta, kuinka Katja Lintunen ja Jari Peltola kuvailevat uutta rakkausrealityä.

MTV Uutisten toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Jari Peltola perkaavat viikottain uuden Kolmiodraama-rakkausrealityn tapahtumia vodcastissaan. 

MTV:n uusi Kolmiodraama-sarja on kevään koukuttavin rakkausreality ennustavat MTV Uutisten toimittajat Jari Peltola ja Katja LintunenKoukussa Kolmiodraamaan -vodcastissaan. 

MTV:llä tiistaina 5. maaliskuuta alkavassa Kolmiodraama-ohjelmassa viisi nykymaailman deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu kokeiluun, jossa heille valitaan kaksi sopivaa kumppania. He tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita.

Viestitellessä syntyneen yhteyden perusteella sinkut valitsevat ehdokkaista toisen, jonka kanssa he haluavat muuttaa yhteen ja jakaa arjen ilot ja surut saman katon alla. Tämä valinta on kuitenkin vasta alkua, sillä edessä on  dramaattinen käänne, jonka myötä yksi on jäävä aina kolmanneksi pyöräksi.

– Jos ohjelman nimi on Kolmiodraama, niin melko varmasti jotakin yllättävää saattaa olla luvassa, Peltola arvailee. 

– Luulen myös, että eihän tämä voi olla mikään Tuhkimo-tarina, että noniin tässä on happy ending ja kaikki menee hyvin, Lintunen sanoo. 

MTV Uutisten toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola peilaavat Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissaan omia deitti- ja parisuhdekokemuksiaan MTV:n uuden Kolmiodraama-sarjan koukuttaviin käänteisiin ja suhdekiemuroihin. 

Viikoittain ilmestyvässä vodcastissa pureudutaan myös sarjan tapahtumiin ja syvennytään jaksoista nouseviin teemoihin. 

Ensimmäisessä jaksossa toimittaja Katja Lintunen pestaa Jari Peltolan parisuhdementorikseen. 

– Nyt me tehdään sellainen projekti, että sinä alat koutsaamaan minua, Lintunen sanoo.  

– Aloitusviestin Tinderissä saat keksiä itse, mutta sen täytyy olla sellainen, mistä saat selville, mistä se toinen on kiinnostunut. Hyvään treffipaikkaan voidaan palata seuraavassa jaksossa. Tiedän jo kaksi hyvää sinulle, Peltola sanoo. 

Kauden aikana seurataankin paitsi Kolmiodraama-sinkkujen parin etsintää että Katja Lintusen projektia nykydeittimaailman kiemuroissa. 

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26
Katso koko ensimmäinen Koukussa Kolmiodraamaan - vodcast tästä!

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin.

Lue myös:

    Uusimmat