Sami Hyypiän ex-joukkuekaveri puhui tv:ssä ikävästi Lionel Messistä – Messi pamautti takaisin ruman yksityisviestin

1:21
"Klassista Messiä" – Mestarien liigassa syntyi näyttävä maali joulukuussa.

Liverpool-legenda Jamie Carragher sai jalkapallon supertähdeltä Lionel Messiltä haukkuja Instagram-yksityisviestillä sen jälkeen, kun tuli esittäneeksi tästä tv:ssä kritiikkiä.

Messi siirtyi viime kesänä PSG:hen, kun Barcelonalla ei ollut enää varaa pitää ikonia riveissään. Argentiinalaiskonkari ei ole kuitenkaan kukoistanut pariisilaisten riveissä omalla asteikollaan suurenmoisesti. 11 Ranskan liigan pelissä hän on tehnyt yhden maalin ja tarjonnut viisi maalisyöttöä.

Carragher otti aiemmin Monday Night Football -ohjelmassa kiinni Messin PSG-sopimukseen samassa yhteydessä, kun hän arvioi Manchester Unitedin Cristiano Ronaldon kanssa tekemää diiliä.

– Minusta se ei ollut hyvä hankinta Unitedilta. Ja käytin Messin esimerkkiä: minusta Messi ei ollut hyvä hankinta PSG:ltä, Carragher selvitti Friday Night Football -ohjelmassa.

Carragher paljastaa saaneensa tämän jälkeen Messiltä yksityisviestin Instagramissa.

– En näytä yksityisviestejä, mutta hän käytännössä kutsui minua aasiksi!

– Hän katsoo Monday Night Footballia, joten toivottavasti hän katsoo myös Friday Night Footballia, koska Lionel, minä ehdottomasti rakastan sinua.

Carragher valitsi samassa yhteydessä pelaajat vuoden joukkueeseen. Messi ei mahtunut hänen ryhmäänsä.

– Kaikkien aikojen paras pelaaja, ja verrattuna sinuun olin aasi – hyväksyn sen – mutta et pääse tähän joukkueeseen. Et ole pelannut riittävän hyvin, vaikka voitit Copa American kesällä. Se ei ole tarpeeksi, että jättäisin minun mieheni, Mohamed Salahin, ulos.

Carragher edusti ammattilaisurallaan ainoastaan Liverpoolia 1996–2013. Hän pelasi näin useita vuosia myös Sami Hyypiän joukkuekaverina ja oli voittamassa suomalaisen kanssa Mestarien liigaa vuonna 2005.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja