Zlatan ryöpyttää ranskalaisia – lataa suorat sanat Kylian Mbappesta ja Karim Benzemasta: "En pelkää sanoa sitä"

AC Milanin ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on on ollut koko kauden loukkaantuneena, joten hänellä on ollut aikaa antaa haastatteluja.

Zlatan hyökkäät kovasanaisesti rankalaista jalkapalloa vastaan Canal+:n haastattelussa. Ruotsalainen nostaa esiin Karim Benzeman, ja miten toimittajat käsittelevät häntä.

– Vuoden 2018 MM-kisojen aikana sanoin, että Benzema ansaitsisi olla maajoukkueessa, ja ranskalaiset toimittajat hyökkäsivät kimppuuni, Zlatan sanoo Goal.comin mukaan.

– Mitä te toimittajat sanotte nyt, kun hänet on nimetty maailman parhaaksi pelaajaksi? Nyt nuolette hänen persettään. En pelkää sanoa sitä, ruotsalainen lataa.

Benzema voitti lokakuussa Kultaisen pallon ensimmäistä kertaa urallaan. Viime kaudella hän voitti sekä Real Madridin riveissä La Ligan että Mestarien liigan ja paukutti maaleja hurjaan tahtiin.

Benzema sotkeutui muutama vuosi sitten seksivideoskandaaliin ja hänet hyllytettiin maajoukkueesta moneksi vuodeksi. Benzema sai oikeudessa 75 000 euron sakon ja vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen kiristyksestä. Maajoukkueeseen hän teki paluun vuonna 2021.

Zlatan on parjannut ranskalaista jalkapalloa isolla kädellä viimeaikaisissa kommenteissaan. Hän haukkui toimittajien lisäksi myös PSG:n, ja hän kertoo oman näkemyksensä PSG:n ja Ranskan maajoukkuehyökkäjä Kylian Mbappesta, joka teki juuri jättisopimuksen pariisilaisseuran kanssa.

– Tekikö hän oikein jäädessään? Itselleen ei, mutta Pariisille kyllä. Hän teki väärin, koska asetti itsensä asemaan, jossa hänellä on eniten merkitystä ja jossa seura antaa hänelle kaikki avaimet. Et ole koskaan suurempi kuin seurasi, Zlatan toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat