Sambialaisnainen odotti kosintaa kahdeksan vuotta – vei asian lopulta oikeuteen: "Minulla on oikeus tietää..."

Nainen haastoi poikaystävänsä oikeuteen, koska häitä ei ollut kuulunut kahdeksan vuoden seurustelun jälkeenkään. Tapauksesta kertoo muun muassa Fox News.

Sambialainen Mwebantu-uutissivusto ja kenialainen Tuko kertovat, että 26-vuotias sambialainen Gertrude Ngoma oli kyllästynyt odottelemaan, että hänen kumppaninsa Herbert Salaliki, 28, kosisi häntä. Gertrude koki, että Herbert oli tuhlannut hänen aikaansa, joten hän haastoi miehen oikeuteen. Tapauksesta uutisoivat myös yhdysvaltalaismediat, kuten New York Post ja Fox News.

"Minulla on oikeus tietää..."

Pariskunnalla on yhteinen lapsi. Gertruden kerrotaan asuvan edelleen vanhempiensa luona. Mwebantun mukaan pariskunta on kihloissa, mutta Gertrude on odotellut häitä jo hyvän tovin. Myötäjäiset on ilmeisesti maksettu.

Gertruden mukaan Herbert oli luvannut kosia häntä. Nainen väittää, että heidän suhteensa aikana mies olisi kuitenkin viestitellyt toisen naisen kanssa. 

– Hän ei ole koskaan ollut tosissaan kanssani. Päätin viedä asian oikeuteen, koska minulla on oikeus tietää, onko meillä tulevaisuutta, naisen kerrotaan todenneen oikeudenkäynnissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poikaystävä vetosi rahan ja huomion puutteeseen

Herbert puolustautui sanomalla, että hän kyllä halusi mennä naimisiin Gertudren kanssa, mutta tällä hetkellä hänellä ei ole varaa kustantaa häitä. Lisäksi hän oli sitä mieltä, että hän ei ollut saanut Gertrudelta tarpeeksi huomiota suhteen aikana. 

Mwebantu-sivuston mukaan tuomari joutui toteamaan Gertrudelle, ettei oikeus voi asialle mitään, sillä pariskunta ei ole virallisesti naimisissa. 

Lue myös:

    Uusimmat