Samaistutko tähän? Äiti julkaisi epätavallisen koulunaloituskuvan: "Ensimmäinen kerta 11 vuoteen"

Amerikkalaisäiti ei peitellyt onneaan saadessaan kodin kokonaan itselleen.

Alabamalaisäidin julkaisema koulunaloituskuva ei ole se kaikista tavanomaisin. Koulun aloittavat lapset esiintyvät Jena Willinghamin kuvassa allapäin koululaukkuineen kesäloman loputtua, mutta äidin loma tuntuu vasta alkaneen.

Willingham kohottaa kuohuviinilasiaan uima-altaassa nauttien.

Kuvan yhteydessä äiti toivottaa kaikille hyvää koulunaloituspäivää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lapseni ovat tapelleet koko kesän, joten hoin heille jatkuvasti, että laskin päiviä ensimmäiseen (koulu)päivään, jotta saisin uima-altaan kokonaan itselleni, Willingham kertoi Huffington Postille.

– Koska nuorimmaiseni oli aloittamassa (koulua) tänä vuonna, se olisi ensimmäinen kerta 11 vuoteen, kun minulla ei olisi lasta kotona, äiti selittää onnentunnettaan.

Tuntuu siltä, että monet vanhemmat pystyivät samaisstumaan, sillä Willinghamin kuvaa on jaettu yli 15 000 kertaa. 

Niin kuin usein on asian laita siinä, mitä somekuviin tulee, kuva ei täysin vastannut totuutta. Willingham ei todellisuudessa pystynyt pitämään välittömästi allaspäivää, sillä hän oli luvannut vahtia serkkunsa kaksi kuukautta vanhaa vauvaa. Mutta hän aikoo ottaa omaa aikaa pian.

Viime vuonna viraaliksi nousi hyvin samantapainen kuva, jossa äiti, Keshia Leeann Gardner, hyppi onnesta lasten palatessa lomilta koulunpenkille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Lue myös:

    Uusimmat