Sama tuote jopa satoja euroja halvemmalla - vertailemalla säästät myös alekauden ulkopuolella

Alennusmyyntiputki on jatkunut marraskuusta tammikuuhun erilaisten kampanjakausien läpi. Omia hankintoja kannattaa kuitenkin suunnitella ja seurata tuotteen hintakehitystä. Parhaimmillaan hintaero edullisimman ja kalleimman kaupan välillä voi olla satoja euroja.

Ostoksille ei kannata rynnätä vain koska on alennusmyyntiaika, vaan pohtia mitä tuotteita todella tarvitsee ja milloin on järkevä aika niiden hankkimiselle. Puolueeton hintavertailupalvelu Hintaopas.fi mahdollistaa järkevän shoppailun ja tarjoaa parhaan hinnan metsästämiseen useita työkaluja.

Jos olet tekemässä hankintoja, joita ei tarvitse hoitaa heti, on järkevää asettaa tuotteelle hintavahti ja vilkaista kyseisen tuotteen hintahistoriaa. Hintavahti ilmoittaa, kun valitsemasi tuotteen hinta laskee ja hintahistoriasta näet tuotteen hintavaihtelun ja onko sen saanut halvemmalla jonain muuna ajankohtana. Osalla tuotteista näkyvillä on myös hintaennuste-toiminto, joka arvioi, miten tuotteen hinta tulee kehittymään lähitulevaisuudessa.

Kauppoja kierrellessä erityisen kätevä apu on Hintaoppaan mobiilisovelluksen hintaskanneri, jolla voi lukea tuotteen viivakoodin ja verrata hintaa yli 700 verkkokaupan hintoihin. Ilmainen Hintaopas-sovellus on saatavilla sekä Apple- että Android-puhelimille.

Urheilua ja terveellistä elämää alkuvuoteen

Uuden vuoden alkaessa moni aktivoituu liikkumaan, nauttimaan talviurheilusta ja kiinnittämään huomiota terveellisiin elämäntapoihin. Tämän hetken suosikkihankinta monilla on aktiivisuusranneke tai älykello, jonka avulla seurata omaa liikkumista. Suosituin malli on Polarin M430, joka löytyy Hintaoppaan 100 haetuimman tuotteen listauksessa sijalta 5.

Saman tuotteen kohdalla voi olla yllättävän suuri hintaero verkkokaupasta riippuen. Oakley Flight Deck XM Prizm -laskettelulasit saa edullisimmillaan hintaan 133,82 euroa ja kalleimmillaan hintaan 249,95 euroa, jolloin hintaero on 116,13 euroa. Fischerin Twin Carbon 17/18 -sukset hintatietoinen taas lunastaa itselleen 110 euroa edullisemmin. LG OLED55C8 -television kohdalla säästö nousee jopa 1100 euroon kauppoja vertaamalla.

Hintaoppaan 10 tuotevinkkiä alkuvuoteen ja alin hinta 11.1.2019

Kuvat: Hintaopas.fi ja valmistajat

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja