Salkkarit-tähdet muuttivat uuteen kotiin – Kerttu Rissanen julkaisi kuvia muuttorumban keskeltä: "Ainakin kello on seinällä ja äijä hommissa"

9:03
Salkkareiden dramaattiset käänteet saivat Aki Nikkisen fanit huolestumaan - näin näyttelijä Sami Uotila kommentoi tilannetta

Salatut elämät -sarjan kulisseissa tutustuneet Kerttu Rissanen ja Sami Uotila muuttivat yhteiseen kotiin.

Salatut elämät -sarjasta tutut näyttelijät Kerttu Rissanen ja Sami Uotila ovat muuttaneet uuteen, yhteiseen kotiinsa. Rissanen julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään kaksi kuvaa keskeltä muuttorumbaa.

– Muutto alkoi NYT! Sikana hommaa, tässä on vasta puolet, kuvassa muuttokuorman keskellä poseeraava Rissanen kirjoittaa ja kertoo, että hänen asuntonsa osalta muutto on vielä vaiheessa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Hassua olla uudessa kodissa. Tuntuu kaiken tavaran keskellä ihan vieraalta, mutta pikkuhiljaa!! Uskon, että saadaan tästä kyllä meidän näköinen, hän hehkuttaa uutta kotia.

Kommenttikenttään ilmestyi nopeasti liuta onnitteluja uudesta kodista ja yhteen muutosta.

– Muutatte yhteen! Ihanaa, onnea niiiiiin paljon! 

– Super paljon onnea ihanat!

– No, ainakin kello on seinällä ja äijä hommissa, eräs seuraajista kommentoi myös toista kuvaa, jossa muuttokuorman keskellä näkyy myös Uotila. 

Parin ensimmäinen yhteinen koti löytyi Helsingin Kampista.

– Meillä on ollut Samin kanssa tähän asti omat kämpät. Minulle on ylipäätänsä uusi juttu muuttaa kenenkään kanssa yhteen. Jännää, mutta tosi kivaa, Rissanen fiilisteli aiemmin syksyllä MTV Uutisille.

Salatut elämät -sarjan kulisseissa tutustunut pari on pitänyt suhteestaan julkisuudessa matalaa profiilia. Rissanen vahvisti kuitenkin seurustelun loppukesästä 2019. 

Marraskuussa Rissanen julkaisi vuosipäivän kunniaksi harvinaisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa. Kuvatekstistä kävi ilmi, että pariskunta on pitänyt yhtä kaksi vuotta ennen yhteen muuttoaan.

Rissasen Salkkarit-hahmo Sanni poistui sarjasta dramaattisten juonenkäänteiden myötä keväällä. Uotilan legendaarinen hahmo Aki Nikkinen sen sijaan on edelleen tuttu näky Pihlajakadulla.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja