Salkkarit-tähti Monika Lindemanin synnytys lähestyy – aviomiehen ottama herkkä otos kerää kehuja

3:16
Monika Lindeman ja hänen miehensä olivat alun perin sitä mieltä, että yksi lapsi riittää. Mikä sai suunnitelmat muuttumaan? Katso haastattelu videolta!

Äitiyslomalla oleva Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman julkaisi Instagramissa kuvan vauvavatsastaan.

Poliisi Linda Eerikäisen roolista tutun Salatut elämät -näyttelijän Monika Lindemanin synnytys lähestyy. Äitiyslomalle jo jonkin aikaa sitten jäänyt näyttelijä julkaisi tiistaiaamuna Instagram-tilillään aviomiehensä Darren McStayn ottaman herkän otoksen, jossa hän poseeraa vauvavatsansa kanssa.

– Uusi hautomisviikko alkakoon. Eilinen meni vielä aika lailla köllötellessä ja toipumisessa viikonlopusta, joka oli jälleen kerran I-HA-NA, monien muiden tapaan kevätauringosta innostunut Lindeman kirjoitti kuvan yhteydessä.

Perheen kotona vauvan syntymää odottaa hyvin innokkaasti etenkin yksi henkilö. Lindemanilla ja hänen muusikkopuolisollaan on entuudestaan vuonna 2017 syntynyt poika Samuel

– Hän on todella ylpeä. Aamulla herätessään hän kävelee luokseni, ottaa peiton pois ja huudahtaa "huomenta vauva", Lindeman kertoi ennen äitiyslomaansa MTV Uutisten haastattelussa.

Samuel on äidin mukaan ollut hyvin kiinnostunut myös siitä, miten vauva on mennyt mahaan ja se, että miten se tulee ulos.

– Jotain ollaan kerrottu, mutta ei ihan kaikki ole kolmivuotiaan korviin kuultavissa, Lindeman naurahtaa.

Pariskunta oli alun perin suunnitellut, ettei tekisi enempää lapsia. Mikä sai suunnitelmat muuttumaan? Katso haastattelu videolta!

Lindemanin roolihahmo Linda Eerikäinen ei ole Salkkareissa raskaana. Nopeasti esiin tulleen raskausvatsan piilottelu aiheuttikin näyttelijän mukaan haasteita kuvauksissa: Ohjaaja, puvustamo ja kuvaajat joutuivat käyttämään mielikuvitusta piilottaakseen vatsan.

– Vatsaa on piiloteltu erilaisilla asukokonaisuuksilla ja olen kantanut käsissäni esimerkiksi mappeja ja isoja laukkuja. Sohvalla olen pidellyt käsissäni tyynyjä, jotka ovat peittäneet vatsan. Ei myöskään otettu mitään profiilikävelyjä ja jouduttiin käyttämään tiiviitä kuvia. Niillä saa aika helposti huijattua, Lindeman kertoi MTV Uutisille aiemmin.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja