Salkkarit-tähti Monika Lindemanin toukokuussa syntynyt tytär sai nimen

3:16
Monika Lindeman päätti miehensä kanssa, etteivät he halua enempää lapsia – yksi asia sai pyörtämään päätöksen

Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman paljasti Instagramin Stories-osiossa perheensä kuopuksen saaneen viikonloppuna nimen.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Monika Lindeman sai alkukesästä toisen lapsensa. Toukokuussa syntynyt pienokainen on saanut nyt nimekseen Sienna Helena.

Lindeman päivitti sunnuntaina Instagram-tilinsä Stories-osioon tunnelmia kastejuhlasta. Tyttären nimi paljastui juhlapöydässä olevasta kakunkoristeesta, jonka lisäksi Lindeman julkaisi myös videon päivänsankarista ja oli kirjoittanut sen yhteyteen Sienna.

Lindeman on ollut naimisissa puolisonsa, muusikko Darren McStayn kanssa kymmenen vuotta. Pariskunnalla on nyt nimen saaneen Sienna-tyttären lisäksi myös vuonna 2017 syntynyt poika Samuel.

Ennen Lindemanin Salkkarit-pestiä pari asui pitkään Lontoossa. Näyttelijä on kertonut MTV Uutisille, että muutto Suomeen vaikutti merkittävästi parin elämään.

– Olen miettinyt, millaista elämämme olisi, jos en olisi saanut Salkkareista roolia. Todennäköisesti eläisimme mieheni kanssa edelleen Lontoossa jossain pienessä yksiössä ja hakisimme molemmat jatkuvasti erilaisia pätkätöitä. Mutta olisiko meillä lapsi silloin? Todennäköisesti ei, koska olimme ajatelleet, että jos lapsia halutaan, niin Suomi olisi hyvä paikka siihen, hän pohti.

Keväällä äitislomalle Salkkareista jäänyt Lindeman on nähty jo useamman vuoden ajan poliisi Linda Eerikäisen roolissa. Salkkareiden kevätkauden päätösjaksossa nähtyiin, kuinka hahmo jätti Pihlajakadun kauden otettuaan vastaan paikan Interpolista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja