Tältä näytti Monika Lindemanin viimeinen työpäivä ennen äitiyslomaa – heittää ilmaan kysymyksen: "Palaako hahmo?"

4:45
Tältä näyttää Monikan viimeinen työpäivä ennen äitiysloman alkua. Tekeekö Linda vielä paluun Pihlajakadulle?

Näyttelijä Monika Lindeman jäi äitiyslomalle keväällä. Kurkkaa näyttelijän viimeiseen työpäivään ennen äitiysloman alkua. 

Salkkareiden piinkova poliisi Linda Eerikäinen jätti Pihlajakadun kauden päätösjaksossa. Linda otti vastaan paikan Interpolista ja yritti saada myös Karin mukaansa, mutta Kari muutti mielensä viime hetkellä ja päättikin jäädä Suomeen. Palaako Linda vielä Pihlajakadulle vai rakentaako hän uuden elämän Ranskaan? Sitä näyttelijä ei vielä saa paljastaa. 

Videolla nähdään, millainen oli Lindaa näyttelevän Monika Lindemanin viimeinen työpäivä Salkkareissa ennen äitiyslomaa. Video kuvattiin keväällä. Nyt Lindeman on jo synnyttänyt toisen lapsensa.

Lindeman kertoo, että hänen raskausmahaansa jouduttiin piilottelemaan kuvauksissa monella eri tapaa, sillä raskautta ei oltu käsikirjoitettu Lindan elämään. Videolla Lindeman kertoo, millaisia erikoisia keinoja mahan piilottamiseen keksittiin ja millä mielin hän lähtee äitiysloman viettoon.

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa uusin jaksoin elokuussa. Voit katsoa kevätkauden jännittävän päätösjakson mtv-palvelusta! Sieltä löytyvät myös kesäuusinnat!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja