Salkkarit-tähti Mia Ehrnroothin lapset ovat perineet säihkyvän siniset silmät – vuoden ikäinen Lexi-tytär laittoi perheen aikataulun uusiksi

4:20
Mia Ehrnrooth palasi Salkkareihin, missä Cindy on lymyillyt kaikki nämä vuodet? Katso haastattelu!

Mia Ehrnrooth elää paraikaa ruuhkavuosia. 

Salatut elämät -sarjaan palannut näyttelijä Mia Ehrnrooth elää paraikaa ruuhkavuosia. Hänellä on puolisonsa Joel Roosin kanssa vuoden ikäinen Lexi-tytär sekä kolmivuotias Filip.

Ehrnrooth jakaa lähes 30 000 Instagram-seuraajalleen niin arkea lastensa kanssa kuin otteita töistä Salkkarit-näyttelijänä.

Ehrnrooth julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan tyttärensä Lexin kanssa. Äidissä ja tyttäressä on eittämättä samaa näköä. Molemmilla on sädehtivän siniset silmät.

Kuvan julkaisun yhteydessä näyttelijä kertoi pikkuneidin aamurutiineista.

– Kello 6 jotain aamulla. Lexin rytmi on vähän muuttunut...  Normaalisti on herännyt kello 7.00 sharp, nyt kailotusta kuuluu jo tuntia aikaisemmin…joten myös minun unirytmini on mennyt uusiksi. Aikaisemmin nukkumaan, aikaisemmin aamulla ylös, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Perheen kotona on varmasti vilinää ja vilskettä, kun siellä pyörii taaperoikäinen ja villi vipeltäjä. Myös pikkumiehelle ovat periytyneet äidin siniset silmät.

Ehrnrooth kertoi arjestaan MTV Uutisten haastattelussa tammikuussa. Tuolloin Lexi opetteli hoitopaikassa olemista, kun äiti on kuvauksissa. Myös isoveli on hoidossa. 

Aiemmin Helsingin ytimessä asunut perhe muutti uuteen kotiin Kirkkonummelle pysyvästi. 

– Muutettiin koronan aikana landelle. Olen Pohjois-Espoosta kotoisin ja kasvanut keskellä peltoa. On ollut todella ihanaa, että lapset pääsevät pihalle ja ollut lääniä. Olen pystynyt organisoimaan etänä asioita. En usko, että tullaan enää keskustassa asumaan, Ehrnrooth kertoo.

Näyttelijä aloitti suosikkisarjan kuvaukset jo aiemmin loppuvuonna. Ehrnrooth valmistautui tammikuussa tekemään töitä kolmena päivänä viikosta, jotta aikaa jää myös lapsille. Paluu Cindyn rooliin on ollut helppoa. 

– Mietin. että muistaakohan kaikkia juttuja vielä. Se oli kuin polkupyörällä ajoa. Koko prosessi on niin tuttu, osaan ne lainalaisuuden ja voin keskittyä siihen näyttelemiseen ja hauskanpitoon, hän totesi haastattelussa. 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja