Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin! Roolihahmo poistui Pihlajakadulta näyttävästi Ferrarilla – missä Cindy on lymynnyt kaikki nämä vuodet?

4:20
Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin! Missä Cindy on lymyillyt kaikki nämä vuodet? Katso haastattelu!

Vuonna 2014 Salkkareista poistunut Mia Ehrnrooth palaa sarjaan. Roolihahmo Cindy nähdään televisiossa ensi vuoden puolella.

Suosikkisarjan Salatut elämät on syksyn aikana hyvästellyt monta tuttua hahmoa, mutta Pihlajakadun arkeen on onneksi luvassa myös paluumuuttajia. Kevättalvella sarjaan palaa nimittäin Mia Ehrnroothin roolihahmo Cindy Rintala, joka poistui Salkkareista hyvin vauhdikkain kääntein vuonna 2014.

– Cindy lähti erittäin vauhdikkaasti. Pääsin ajamaan ensimmäistä kertaa eläissäni Ferrarilla, mikä oli huikea kokemus, Ehrnrooth muisteli MTV Uutisten haastattelussa, kun takana oli tauon jälkeen jo pari ensimmäistä päivää Salkkareiden kuvauksissa.

– Matkassa oli muutama seteli, eli Cindyhän varasti rakkaansa rahat ja lähti matkaan.

Vaikka Cindy on ollut vuosia poissa Pihlajakadulta, Ehrnrooth kertoo saaneensa yhä säännöllisesti kyselyjä siitä, palaako hahmo vielä joskus sarjaan ja missä Cindy on nämä vuodet lymyillyt.

– Sosiaalisessa mediassa tasaiseen tahtiin tulee kyselyitä ja pyyntöjä, mutta positiivisessa mielessä. nyt on kiva päästä vastaamaan, että täällähän se Cindy on!

Cindy nähtiin kuitenkin nopeasti sarjassa vuonna 2016. Onko nytkin tiedossa vain pikainen pyrähdys vai onko Cindy tullut jäädäkseen?

– Kyllä se vähän siltä vaikuttaa, että Cindy on nyt palannut kotiin ja tulee viihtymään pidemmän aikaa, Ehrnrooth toteaa salaperäisesti.

Millaisia käänteitä Cindylle on luvassa ja mitä näyttelijä Mia Ehrnrooth on tehnyt jätettyään Salkkarit? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja