Salkkarit-tähti kokeili uutta harrastusta – mukana koko perhe: "Todella hyvä lasten kanssa, eivät pääse karkaamaan"

2:00
Mia Ehrnroothilta paljastus Salkkarit-kolmikon hulvattomista kohtauksista: Tämä pieni ele voi paljastaa, että pokka on lähellä pettää

Salkkareiden Cindy Rintalan roolista tuttu Mia Ehrnrooth kertoo Instagramissa kokeilleensa perheensä kanssa uutta urheilulajia kesälomalla.

Salatut elämät -näyttelijä Mia Ehrnrooth kertoi alkukesästä MTV Uutisten haastattelussa, että hänellä oli edessään poikkeuksellinen kesä.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni tulen olemaan ihan aikuisten oikeasti kesälomalla. Odotan innolla, onko tämä konsepti niin mahtava, kuin suomalaiset hehkuttavat, näyttelijä paljasti.

Hän arveli tuolloin, että vauhtia lomaan tuovat perheen kaksi pientä lasta. Torstaina Ehrnrooth paljasti Instagram-tilillään, että kesäloman aikana hänellä oli myös yksi teema.

– Tämän kesän teema oli opetella uusia urheilulajeja, kuten tennistä. Olen tässä lajissa todella huono, ja olen salaa jo muutaman vuoden haaveillut, että pääsisin sitä opettelemaan, Ehrnrooth kirjoitti ja jakoi seuraajilleen myös muutaman kuvan, jotka paljastavat, että tenniskentällä viihtyivät myös hänen lapsensa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Hän paljastaa päivityksessään, että tenniskenttä osoittautui yllättävästä syystä käteväksi paikaksi lapsiperheelle.

– Tänä kesänä tulikin kentällä jonkun verran aikaa vietettyä. Osittain, koska todella hyvä lasten kanssa, eivät pääsee karkaamaan ja on turvallista. Tosin tennistä en kyllä vieläkään osaa pelata, mutta löytyi ainakin hyvä perhelaji, jota kaikki voivat yhdessä tehdä, hän vinkkaa.

Ehrnrooth palasi viime vuoden lopulla Salatut elämät -sarjaan ja Cindy Rintalan rooliin useamman vuoden tauon jälkeen. Näyttelijä sanoi MTV Uutisten haastattelussa viihtyneensä roolissa tauon jälkeen.

– Oli jännää tulla takaisin. Pienen paussin jälkeen sitä mietti, että löytyykö se hahmo sieltä. Samalla tavalla kuin omassa elämässäkin, myös Cindy on vähän muuttunut ja kasvanut henkilönä, ja oli kiva saada vähän uutta maustetta hahmoon, hän pohti.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 23. elokuuta alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Sarja jatkuu erikoispitkillä jaksoilla, jotka nähdään 23.–27.8. Jaksot ovat katsottavissa myös C Moressa normaalimittaisina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja