Mia Ehrnroothilta paljastus Salkkarit-kolmikon hulvattomista kohtauksista – tämä pieni ele voi paljastaa, että pokka on lähellä pettää

Mia Ehrnroothilta hauska paljastus hulvattomista Salkkarit-kohtauksista 2:00
Mia Ehrnroothilta paljastus Salkkarit-kolmikon hulvattomista kohtauksista: Tämä pieni ele paljastaa sen, että näyttelijöiden pokka on pettämässä

Salatut elämät -näyttelijä Mia Ehrnrooth aikoo tänä kesänä pitää ensimmäistä kertaa putkeen neljän viikon loman.

Näyttelijä Mia Ehrnrooth palasi viime vuoden lopulla töihin Salatut elämät -sarjaan ja Cindy Rintalan rooliin useamman vuoden tauon jälkeen. Aikoinaan näyttävästi Ferrarilla Pihlajakadulta Joonatan Sievisen rahojen kanssa kadonnut Cindy on ottanut paikkansa majatalo Amandassa, jota hän pyörittää yhdessä Salla Mattilan (Hanna Kinnunen) ja Lasse Sievisen (Timo Jurkka) kanssa.

Ehrnrooth kehuu MTV Uutisten haastattelussa, että ennakkoon ajateltuna hieman yllättävä trio on toiminut hyvin yksiin ja kolmikon TikTok-hassutteluista on tullut melkoisia hittejä. Myös fanit ovat ottaneet ryminällä Pihlajakadulle palanneen Cindyn lämpimästi vastaan.

– Hirmu positiivista palautetta on tullut! Cindy pääsi myös niin sanotusti uusiin hyppäämään saappaisiin, kun hän otti haltuun Amandan. Sitten tietysti on ollut sopivasti draamaa, jännitystä ja pieniä vastoinkäymisiä. Siinähän on jo ainekset hyvään soppaan! Ehrnrooth kiittelee.

Mia Ehrnrooth paljastaa yllä olevalta videolta, että pieni ele saattaa kertoa siitä, että näyttelijöiden pokka on pettämässä kesken hulvattomien majatalokohtausten. Mistä on kyse? Katso video!

Ehrnrooth sanoo viihtyneensä myös itse Cindyn roolissa muutaman vuoden tauon jälkeen.

– Oli jännää tulla takaisin, kun pienen paussin jälkeen sitä mietti, että löytyykö se hahmo sieltä. Samalla tavalla kuin omassa elämässäkin, myös Cindy on vähän muuttunut ja kasvanut henkilönä, ja oli kiva saada vähän uutta maustetta hahmoon.

Salkkareiden kuvausten ollessa loppusuoralla, paljasti Ehrnrooth, että hänellä on edessään jännittävä kesä, sillä hän ei ole koskaan aiemmin lomaillut neljää viikkoa putkeen.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni tulen olemaan ihan aikuisten oikeasti kesälomalla. Odotan innolla, onko tämä konsepti niin mahtava, kuin suomalaiset hehkuttavat, näyttelijä nauraa.

Ehrnrooth perheineen hankki koronavuoden aikana uuden kodin Kirkkonummelta, ja hän arvelee, että kotona riittää tekemistä vielä lomallakin. Vauhtia elämään tuovat myös kaksi pientä lasta.

– Uskon, että kesä tulee menemään aika nopeasti! Ehrnrooth ennakoi loman kynnyksellä.

Näyttelijä tunnustaa, ettei hän aiemmin innostunut erityisesti juhannuksesta, mutta lasten myötä tilanne on muuttunut. Perheen luokse on tulossa juhannusvieraita. Hyvän seuran ja ruokien lisäksi luvassa on toista vuotta putkeen juhannusolympialaiset.

– Se oli toimiva konsepti ja nyt on kova paine puolustaa mestaruutta! Ehrnrooth nauraa.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat