Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen kannustaa seuraajiaan: "Kukaan toinen ei voi rakentaa sinun itseluottamustasi"

Salkkareiden Johanna ja Kerttu kertovat Bikineitä ja timantteja -nettisarjasta

Kerttu Rissanen tsemppaa seuraajiaan luottamaan itseensä. 

Salatuissa elämissä näyttelevä Kerttu Rissanen kannustaa Instagramissa seuraajiaan. Rissanen tunnetaan ahkerana liikkujana ja hän vetää myös ryhmäliikuntatunteja kuntosaleilla.

Hän kuvailee tekstissään viikkonsa olleen harmaa, joten päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja uskoa itseensä. 

– Kukaan toinen ei voi rakentaa sun itseluottamusta, se tulee sisältäpäin ja sä voit saavuttaa ihan mitä sä haluat! Kunhan ei vaan luovuta vastoinkäymisten ja huonon fiiliksen takia, vaan nousee sieltä tänään, huomenna tai kuukauden päästä entistä vahvempana. Voimaannuttavaa viikkoa kaikille! hän sanailee. 


Julkaisun kommenttikenttä täyttyi nopeasti tähden seuraajien kiitossanoista. 

– Ihanan inspiroivaa ja voimaannuttavaa puhetta. Varsinkin kun huomasin että oma tytär on tykännyt tästä julkaisusta, niin tulee hyvä mieli että teitä löytyy ketkä valaa uskoa ihmisiin, kuvaan kommentoitiin. 

– Tää oli niin hyvä boosti tähän iltaan! Opintopisteet ja osaaminen kertyy, urheilu ja ulkoilu maistuu ja huomenna takas töihin niiiiin pitkän ajan jälkeen, eräs seuraajista julistaa. 

Salkkareissa näyttelemisen rinnalla Rissanen on alkanut pohtia uusia tulevaisuuden suunnitelmia. Nyt hän haluaa toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa opintojen saralla.

– Olen miettinyt paljon sitä, mitä haluan tulevaisuudeltani. Olen miettinyt, että voisin käydä personal trainerin koulutuksen. Se on ollut pitkäikäinen haaveeni, näyttelijä kertoi MTV Uutisten haastattelussa huhtikuun lopulla.

Salatut elämät palaa ruutuun elokuussa MTV3-kanavalle!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja