Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen tähtää uudelle uralle: "Se on ollut pitkäaikainen haaveeni"

14:56

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Kerttu Rissanen kertoo palaavansa takaisin koulunpenkille.

Näyttelijä  Kerttu Rissanen on tuttu Salatut elämät -sarjan Sanni Pohjosena. Monipuolinen uranainen myös laulaa, tanssii ja pitää jumppatunteja.

Koronapandemia on vaikuttanut näyttelijätähden työtilanteeseen ja esimerkiksi kesän kesäteatteriprojekti saattaa peruuntua vielä kokonaan. 

– On ollut haastavaa, mutta asenne on ollut koko ajan se, että tästä selvitään. Olen pitänyt paljon yhteyttä vanhempiini ja kavereihini videopuheluilla ja olen ulkoillut paljon, Rissanen kertoo voinnistaan pandemian keskellä.

Salkkareissa näyttelemisen rinnalla Rissanen on alkanut pohtia uusia tulevaisuuden suunnitelmia. Nyt hän haluaa toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa opintojen saralla.

– Olen miettinyt paljon sitä, mitä haluan tulevaisuudeltani. Olen miettinyt, että voisin käydä personal trainerin koulutuksen. Se on ollut pitkäikäinen haaveeni, näyttelijä kertoo.

Rissasella on yliopistossa valtiotieteellisellä linjalla opiskelupaikka, jonka hän on laittanut tauolle Laajasalon näyttelijätyönkurssin vuoksi.

– Olisi hauska mennä takaisin koulunpenkille. En ole vielä valinnut pääainetta, mutta sosiaalitieteet on linja, jota opiskelen.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja